Lån 18 år

Opdateret 29.05.2024
DK - Kliklån
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 10.000 - 150.000 kr
Løbetid 48 - 102 mdr.
Min. alder 20 år
ÅOP 9,9 - 26.08 %
 • Pengene hurtigt på kontoen

 • Kviklån uden sikkerhed

 • BEMÆRK: Høj udbetaling

 • Direkte svar

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Ferratum Kredit
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 2.500 - 50.000 kr
Løbetid 9 - 199 mdr.
Min. alder 21 år
ÅOP 24,99 %
 • Ansøg lån uden dokumentation

 • Udbetaling 45 minutter

 • Nem og hurtig kredit

 • Ingen etableringsgebyr

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Leasy Minilån
★★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 10.000 - 100.000 kr
Løbetid 36 - 120 mdr.
Min. alder 21 år
ÅOP 9,90 - 14,71 %
 • Kundefavorit

 • Hurtig Udbetaling

 • Nemt og overskueligt

 • Svar indenfor 1 time

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Nordcredit.dk
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 1.000 - 20.000 kr
Løbetid 1 - 12 mdr.
Min. alder 20 år
 • Lynhurtig udbetaling

 • Ingen binding

 • Nemt og sikkert

 • Dæk let et midlertidigt behov

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Cashper.dk
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 3.000 - 20.000 kr
Løbetid 2 - 6 mdr.
Min. alder 18 år
ÅOP 22,44 %
 • Meget populært

 • Pengene inden 1 time

 • Nem Ansøgning

 • Bedste Kautionistlån

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - DigiFinans.dk
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 25.000 - 500.000 kr
Løbetid 12 - 180 mdr.
Min. alder 18 år
 • Svar straks

 • 1 ansøgning flere tilbud

 • Lån uden sikkerhed

 • Gratis hjælp til din ansøgning

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - MyLoan24
★★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 5.000 - 500.000 kr
Løbetid 12 - 180 mdr.
Min. alder 18 år
 • Lån op til 500.000 kr.

 • 100% gratis og uforpligtende at ansøge

 • Se lånemulighederne med det samme

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Weblånet.dk
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 25.000 - 500.000 kr
Løbetid 12 - 180 mdr.
Min. alder 22 år
ÅOP 3,55 - 19,95 %
 • Hurtig udbetaling

 • Udfyld på under 1 minut

 • Underskriv med NemID

 • Direkte svar

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Lendme
★★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 10.000 - 500.000 kr
Løbetid 12 - 180 mdr.
Min. alder 20 år
ÅOP 4,02 - 21,69 %
 • 17 lånetilbud med 1 ansøgning

 • Rente fra 3,34%

 • Hurtigt svar & udbetaling

 • DKs nemmeste ansøgning

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

Lån 18 år Det er muligt at låne penge, når man er fyldt 18 år. Der må ikke tilbydes lån til personer under 18 år. Hvis en voksen vil kautionere,  så kan man få et lån som 18-årig. I realiteten er det dog den voksne, der tager lånet.

Det er også bedst for de fleste, hvis de ikke begynder at låne penge så tidligt i tilværelsen. Det er imidlertidigt en nødvendighed at låne penge for nogle af de unge på 18 år.

Du bør kun søge lån som 18 årig, hvis det er eneste mulighed. Mange unge får hjælp af forældre eller bedsteforældre.

Det kan være i form af en børneopsparing, hvor man som 18-årig kan få råderet over en opsparing, som forældre har haft i flere år.

Der er også mange unge, der får hjælp af forældrene, når de skal flytte hjemmefra. Mange forældre har mulighed for at hjælpe deres børn til en billig lejlighed. De køber en lejlighed til deres børn, et såkaldt forældrekøb.

Det er desværre ikke alle forældre, der er i stand til at hjælpe deres unge mennesker. Her kan lån 18 år være en  nødvendighed. Når du låner penge online, så skal du ofte søge lån med NemID.

Det betyder, at det hele går hurtigt og nemt. Hvor imod lån uden NemID vil være en meget langsommelig proces.

Lån penge 18 år

Der er dog mange forældre, der ikke vil være i stand til at hjælpe deres børn. Her vil det være vanskeligt for de unge at låne penge til at købe en lejlighed. Mange vil være et ubeskrevet blad i bankerne, og det vil betyde, at det kan være vanskeligt at optage et lån som 18 årig.

Lån penge i banken som 18-årig kræver nok en kautionist. Her kan forældrene måske heller ikke hjælpe.

Lån penge online vil nok være den bedste mulighed for de 18-årige. Du vil sandsynligvis blive tilbudt et sms lån. Selv om der er mange online låneudbydere, der ikke tilbyder lån til 18 årige. Du skal finde de låneudbydere, der tilbyder lån 18 år.

Når der er mange låneudbydere, der ikke tilbyder lån til unge 18-årige, så kan der være flere årsager til det. Tanken er nok, at de unge ikke tjener nok til at betale et lån tilbage, og hvis forældrene ikke vil kautionere, så må der være en forklaring på det.

Hvornår har man brug for at låne som 18-årig? Hvis man skal flytte hjemmefra, enten fordi man på grund af uddannelse eller arbejde skal flytte til en anden by, vil være en forklaring på behovet for lån 18 år.

Hvis man er studerende og har mulighed for at få et studielån, er det absolut nummer ét. Her kan du få et lån til lavere renter, end dem du skal betale enten online eller i banken. Et studielån er også afdragsfrit i din studietid.

For nogen kan det være nødvendigt at låne til at skaffe sig en ny PC’ er. Det kan også være, at en cykel er en god investering, der hurtigt kan tjene sig ind ved de besparelser, man få ved ikke at skulle køre med de offentlige transportmidler. Lån ikke til overforbrug.

Kviklån 18 år

Hvis du skal låne penge, så kan et kviklån være sagen. Det tilbydes under samme betingelser som et sms lån. Både kviklån og sms lån er kendt som et hurtig lån. Det betyder, at du kan få pengene overført til din konto meget hurtigt.

Nogle udbydere har mulighed for at overføre straks, mens de fleste først gør det dagen efter. Et kviklån vil ofte være et beløb op til cirka 10.000 kr.

Inden du sender en låneansøgning, skal du have gjort op med dig selv, hvor stor den månedlige ydelse må være. Det er dumt at sætte sig for hårdt. Du skal vide, at du har råd til at låne pengene, og dermed har råd til at betale tilbage i henhold til den aftale, du underskriver.

Du skal lægge et budget, inden du går i gang, så du har et godt overblik over din økonomi. Der er sikkert ikke mange 18-årige, der lægger  budget, men hvis du vil låne penge, er det absolut nødvendigt. Hent et budgetskema her.

Lån penge 18 år studerende

Hvis du har behov for at låne penge som 18 årig og du er studerende, skal du først undersøge og udnytte de muligheder, du har i SU-systemet. For det første fordi du vil få bedre betingelser for dit lån.

Længere afdragsperiode og lavere renter for bare at nævne de vigtigste. Som studerende bør du nok undgå online lån. Det kan naturligvis være nødvendigt, men det vil blive vanskeligt for dig at afdrage et lån, når du er studerende.

Hvis du ikke kan klare dig for din SU, skulle du måske overveje at få et fritidsarbejde, hvis det kan passe med dit studium.

Lån 18 år uden indkomst

Hvis du søger lån som 18 årig uden indkomst, så er dine muligheder nok ikke store. Hvem kan betale et lån tilbage, hvis man ingen indkomst har?

Er du havnet i en situation, hvor du ingen indkomst har, fordi du ikke har et arbejde, så vil det bedste for dig at søge hjælp ved kommunen.

Her kan man sætte en handlingsplan op for dig, så du enten kommer i gang med uddannelse eller i beskæftigelse. Du vil sikkert også kunne få økonomisk hjælp i en periode.

Populære lån til 18 årige

Anna Finans

Lånebeløb: 5.000 kr. – 100.000 kr.

Cashper

Lånebeløb: 2.000 kr. – 20.000 kr.

Santander

Lånebeløb: 50.000 kr. – 350.000 kr.

Lånio

Lånebeløb: 5.000 kr. – 300.000 kr.

Nordisk Lån

Lånebeløb: 10.000 kr. – 75.000 kr.

HG Finans

Lånebeløb: 3.000 kr. – 50.000 kr.

Sms lån 18 år

Sms lån har udviklet sig nærmest sammen med mobiltelefonen. Omkring årtisindeskiftet var mobiltelefonerne kommet ned i en pris, der gjorde muligt for mange at erhverve sig en. Priserne faldt både på telefonerne, men også abonnementspriserne faldt.

Priserne på at tale og sende sms blev kraftigt nedsat. i dag er der næsten ingen , der ved, hvad det koster at sende en sms eller ringe til udlandet. Det er med i vores abonnementsordninger.

Da de nye smart phones dukkede op var det naturligvis de unge, der begyndte at anvende sms og de voksende sms-tjenester.

En af mulighederne var sms lån eller mobillån, som de oftest kaldes i dag. Det var sejt at sende en sms til en låneudbyder og få penge overført til ens konto. Lån med sms er ikke muligt længere.

Det er både en langsom og tidskrævende proces, som de fleste låneudbydere fravælger.

Lån som 18 årig

Selv om det ikke er alle låneudbydere, der tilbyder lån til 18 årig, er der ikke stor konkurrence om at tilbyde lån til 18 årige, og derfor vil det være vanskeligt at finde et billigt lån. Problemet kan være de hurtige kviklån.

Du er måske for fokuseret på at få pengene hurtigt, så du glemmer at prøve at finde det billigste kviklån. Du kan dog selv prøve at undersøge lånemarkedet for at se, om der er større prisforskelle hos låneudbydere.

Du skal indhente mindst tre lånetilbud fra forskellige låneudbydere. Lånetilbuddene skal være sammenlignelige, ja faktisk skal de være identiske for, at du kan bruge ÅOP. Læs mere om ÅOP her.

Når du har modtaget lånetilbuddene, skal du sammenligne lånenes ÅOP. Lånet med laveste ÅOP er det billigste lån. ÅOP, der betyder årlige omkostninger i procent, er et udmærket begreb i forbindelse med at udvælge et billigere lån.

Lån til 18 årige

Det er naturligvis godt, at der er mulighed for lån til 18 årige. Fordelen ved at låne penge online er flere. Du er sikkert ikke et kendt ansigt i banken, så det kan blive vanskeligt for dig. Uanset hvilket lån du tilbydes, så vil det være et lån uden sikkerhed.

Inden du ansøger om et lån, skal du have kigget på din økonomi, så du ved, hvor stor en månedlig ydelse, du kan klare at betale. Det er måske heller ikke nødvendigt at bruge pengene til at købe noget, som du måske godt kunne undvære.

Det er måske ikke nødvendigt at have den nyeste smart phone. Det er vigtigt, at du lægger et budget, så de ved, at du er i stand til at betale dine afdrag som du og låneudbyderen har aftalt.

Du kan risikere at ødelægge din fremtid, hvis du låner penge, som du ikke er i stand til at betale tilbage. Derved risikerer du, at du bliver registreret i RKI, som én af mange dårlige  betalere.

 

Bedøm venligst denne side
[Total: 2 Gennemsnit: 5]

Disse har måske også interesse: