Santander Privatlån

Santander Privatlån tilbyder dig lån på din måde!

Opdateret 29.05.2024
DK - Kliklån
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 10.000 - 150.000 kr
Løbetid 48 - 102 mdr.
Min. alder 20 år
ÅOP 9,9 - 26.08 %
 • Pengene hurtigt på kontoen

 • Kviklån uden sikkerhed

 • BEMÆRK: Høj udbetaling

 • Direkte svar

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Ferratum Kredit
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 2.500 - 50.000 kr
Løbetid 9 - 199 mdr.
Min. alder 21 år
ÅOP 24,99 %
 • Ansøg lån uden dokumentation

 • Udbetaling 45 minutter

 • Nem og hurtig kredit

 • Ingen etableringsgebyr

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Leasy Minilån
★★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 10.000 - 100.000 kr
Løbetid 36 - 120 mdr.
Min. alder 21 år
ÅOP 9,90 - 14,71 %
 • Kundefavorit

 • Hurtig Udbetaling

 • Nemt og overskueligt

 • Svar indenfor 1 time

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - PayMark Finans
★★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 10.000 - 150.000 kr
Løbetid 36 - 120 mdr.
Min. alder 20 år
ÅOP 9,9 - 19,56 %
 • Kunde favorit

 • Indfri uden gebyr

 • Nem Ansøgning

 • Sikkert og fortroligt

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - DER PrivatLån Plus
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 10.000 - 100.000 kr
Løbetid 36 - 120 mdr.
Min. alder 21 år
ÅOP 9,9 - 26.08 %
 • God Rente

 • Hurtig Udbetaling

 • Høj kundetilfredshed

 • Du skal ikke stille sikkerhed for lånet

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Cashper.dk
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 3.000 - 20.000 kr
Løbetid 2 - 6 mdr.
Min. alder 18 år
ÅOP 22,44 %
 • Meget populært

 • Pengene inden 1 time

 • Nem Ansøgning

 • Bedste Kautionistlån

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - BankNorden
★★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 500 - 500.000 kr
Løbetid 1 - 180 mdr.
Min. alder 18 år
 • Kundernes Favorit

 • Bedst i Test

 • Hurtig Udbetaling

 • Få 3 lånetilbud direkte på skærmen

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Leasy Kontantlån
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 10.000 - 150.000 kr
Løbetid 36 - 120 mdr.
Min. alder 21 år
ÅOP 9,9 - 26,08 %
 • Nem Godkendelse

 • Lån på dine præmisser

 • Kundefavorit

 • Pengene direkte ind på kontoen

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

Santander Privatlån tilbyder dig lån 10000 kr og helt op til lån 350000 kr. Santander Privatlån kan være dit nye lån. Send ansøgning afsted og få svar indenfor en time. Lån hos Santander Privatlån er kviklån og hurtig lån, så du får hurtigt svar på din ansøgning. Lån penge og få opfyldt dine drømme.

Santander Privatlån

Alle kan have behov for et lån en gang imellem. grundende er mange, og der er ingen der er forkerte. Så længe man låner med omtanke. Hvad enten du vil lave lån 10000 kr til en ny båd, lån 20000 kr til et nyt fyr,  lån 50000 kr til et nyt køkken eller lån 125000 kr til en jordomrejse med kæresten, så kan du låne hos Santander Privatlån. Det er nemmere end nogensinde før at låne penge. Der er derfor også mange danskere der benytter sig af denne mulighed.

Der er en række fordele ved online sms lån som gør at de er så populære. Vi kan nævne et par af dem: Man skal ikke redegøre for hvad man vil låne til. Man behøver heller ikke stille sikkerhed for lånet hos Santander Privatlån, som man skulle i banken. Der er hurtig svar og hurtig udbetaling. Det alene gør de nemme lån online ret attraktive.

Santander

Tag dit forbrugslån hos Santander  og skriv under med NemID. Når du ansøger om lån hos Santander , så har du flere muligheder men de er alle lån med NemID.

Du kan vælge forskellige lånebeløb, løbetid og hvis i er to om at ansøge lånet, så vil i få tilbudt en lavere rente. Du kan læse mere om at underskrive med NemID her.

Når man skal lave et lån online, er det vigtigt at man kender sin økonomi godt. Dit låns samlede omkostninger afhænger af hvor hurtigt du kan betale tilbage, altså lånets løbetid.

Inden du ansøger er det en god ide at lave et budget. Det bør du gøre for at have overblik over din økonomi. Der er mange steder på nettet hvor ma Santander n kan få hjælp til at lave et budget, hvis du ikke selv kan lave det. Følg dette link for hjælp til budget.

Dit budget vil bestå af din indkomst, og dine udgifter. Når du trækker udgifterne fra din indkomst så har du dit rådighedsbeløb. Læs mere her om rådighedsbeløb. Det er ud fra dette at du kan udregne hvor meget du kan betale tilbage hver måned. Og det er bestemt ikke uvæsentligt at have styr på dette. Renten på dit lån ved Santander Privatlån vil blive fastsat ud fra hvor meget du kan afdrage hver måned, og altså hvor længe du er om at betale lånet tilbage.

Santander Bank

Santander Bank er udbyderen af Santander Privatlån. Med Santander Privatlån kan du låne mellem 10.000 og 350.000 kr. til renter fra 4,81% til 17,14%. Renten Santander Privatlån kan tilbyde, afhænger som skrevet ovenfor af kreditvurderingen af din samlede økonomi.

Du ansøger Santander privatlån på følgende måde:

 • Klik på knappen “ANSØG HER” og du viderestille Santander Bank s til Santander Bank
 • Du skal nu vælge lånebeløb og løbetid
 • Udfyld låneansøgning (du modtager oftest svar inden 3 timer)
 • Hvis dit lån godkendes vil du modtage låneaftale til underskrift
 • Underskriv låneaftalen med NemID
 • Pengene indsættes på din konto

Når du søger privatlån hos Santander Bank, alt du skal gøre at have din NemID parat, udfylde ansøgningen online og trykke send. Hele processen sker elektronisk, og ansøgningen er ikke bindende før den endelige låneaftale er godkendt.

Ingen lån er gyldige før låneaftalen er underskrevet. Lånet tilbydes i samarbejde med Santander Bank.

Santander lån

Santander lån, hvem kan egentlig låne hos Santander? Der er meget forskel hos de forskellige udbydere på hvem der får godkendt lån. Nogle udbydere kræver at man er fyldt 25 år eller 23 år. Men der er også nogle der kun kræver at man er fyldt 18 år eller 20 år. De hedder lån 18 år, lån 20 år, lån 23 år og lån 25 år. Hos Santander Privatlån skal du bare være fyldt 18 år. Du må ikke være registeret som dårlig betaler i enten RKI eller Debitorregisteret.

Derudover skal du for at få godkendt et lån hos Santander Privatlån have fast arbejde og bo i Danmark. Disse krav er meget normale indenfor branchen. Specielt når vi taler om beløb som feks. lån 40000 kr eller lån 75000 kr eller mere. Det er vigtigt for udbyderen, at de kan vurdere om du kan betale dit lån tilbage. Har du ikke fast arbejde kan det godt blive svært med månedligt afdrag på feks. 1400-2500 kr. Santander lån

Derfor vil Santander Privatlån også lave en kreditvurdering af dig. De tilbyder på baggrund af kreditvurderingen lånet uden krav om at du skal stille sikkerhed. Dvs. du behøver ikke at stille din bil eller hus som sikkerhed, når du skal låne hos Santander Privatlån. Derfor giver det god mening at de vurderer dig, inden de godkender dig til et lån. Læs mere her om kreditvurderinger.

Kreditvurderingen laves ud fra dine oplysninger vedr. feks. din civilstand, din boligsituation, din indkomst og dine gældsforhold. Ved store beløb bliver du muligvis bedt om at indsende lønsedler og din seneste årsopgørelse.

Lån Santander  Lån santander

Lån Santander trods RKI? Kan man få lån trods RKI hos Santander Privatlån? Nej absolut ikke. Der er ikke nogen låneudbydere, der tilbyder lån til folk som er registreret i RKI eller i Debitorregisteret. Som skrevet tidligere så tilbyder Santander Privatlån dig lånet uden at de stiller krav om sikkerhed. Derfor er det alt for risikabelt for dem at låne penge til en, som er registreret som dårlig betaler. Vil du gerne lave et lån, så må du først arbejde på at komme af med din registrering.

Hvis du er i tvivl om du er registreret i Debitorregisteret så klik her, RKI så klik her. Lån Santander hvis du ikke er i RKI.

Fordele ved lån hos Santander Privatlån

Når man vil lave et sms lån eller et forbrugslån på nettet, så finder man hurtigt ud af at lånefirmaerne tilbyder dig mange forskellige fordele. Det kan feks. være et lavt alderskrav eller rente- og afdragsfrie perioder. Hos Santander Privatlån er der også en række fordele. De er en af de få udbydere der tilbyder lånebeløb på helt op til 350.000 kr. De har også et lavt alderskrav de unge kan nyde godt af.

Hos Santander Privatlån er vilkårene således: Du betaler en fast månedlig ydelse, og du kan altid og til hver en tid indfri dit lån uden ekstra omkostninger. Du kan helt selv vælge hvor lang løbetiden skal være og, hvad dit afdragsbeløb skal ligge på hver måned. Du kan selvfølgelig også selv vælge dit lånebeløb.

Du kan hos Santander Privatlån vælge en løbetid på helt op til 15 år, og renten ligger fra 4,94 %. Forfaldsdatoen på lån hos Santander Privatlån ligger hver d. 1. i måneden, så du kan betale når du lige har fået løn.

Tag et lån og få hurtig udbetaling. Når du har søgt om et lån hos Santander Privatlån og er blevet godkendt, så underskriver du låneaftalen med NemID og du får pengene udbetalt med det samme. Hele ansøgningsprocessen kan endda udføres på din mobiltelefon, tablet eller computer.

Sammenlæg lån med Santander Privatlån

Der er mange danskere der optager små lån hos flere forskellige låneudbydere fordi det kan virke som en god ide. Det er det bestemt ikke for alle. Med et lån fra Santander Privatlån kan du samle alle dine lån, så du har det hele ét sted. Dette kan der være en del fordele ved. feks. kan du få større overblik over din økonomi, og du vil kun modtage en samlet regning på dit lån hver måned.

Måske du endda kan spare penge ved at sammenlægge dine lån, og lave et samlelån det hos Santander Privatlån. Hvis du ved dine forskellige lån har en højere rente og betaler månedlige gebyrer, kan du spare penge ved at sammenlægge dem, og derved får du et større råderum over din økonomi. Lån penge til et samlelån hos Santander Privatlån.

Alt du skal gøre er at skabe dit et overblik over hvor meget du skylder, søge det samlede beløb hos Santander Privatlån og sammenligneomkostninger. Når du er godkendt til lånet hos Santander Privatlån kan du indfri dine gamle lån, og så er det klaret.

Låneeksempel ved Santander Privatlån

Dorthe ønsker et lån på 140.000 kr hos Santander Privatlån, da hun skal købe hus. Hun har udregnet sit månedlige rådighedsbeløb og vurderet at hun kan betale lånet tilbage på 72 måneder (6 år).

Dorthe bliver på baggrund af hendes kreditvurdering tilbudt en rente på 3,90%. Hun har valgt en månedlig ydelse på 2270 kr fordi det passer med hendes økonomi. Lånets ÅOP ligger på 5,35% hvilket er alle lånets omkostninger årligt i procent. Derfor kommer hun til at betale 23.506 kr i kreditomkostninger på lånet. Hendes samlede tilbagebetaling bliver derfor 163.506 kr.

Etableringsomkostninger for lånet på 3%, men min. 800 kr., samt et månedligt kontogebyr på 25 kr. inkl. betalingsservice er medtaget i beregningen.

Dorthe ved godt at det ikke er gratis at låne 140000 kr. Hun har forsøgt ved andre låneudbydere som hun kan se er dyrere ved at sammenligne deres ÅOP. Derfor vil hun gerne takke ja til lånetilbuddet, og godkender derfor med sit NemID. Hun modtager pengene på hendes konto samme dag. Lån med det laveste ÅOP er altid det billigste lån. Læs mere her om ÅOP, hvis du ikke ved så meget om det.

Husk at låneaftalen ikke er fuldbyrdet før man har underskrevet. Man har 14 dages fortrydelsesret fra den dag, man underskriver aftalen. Læs mere om dine rettigheder ved lån her.

Hvad må jeg bruge mit lån hos Santander Privatlån til?

Når du låner hos Santander er der som sagt ingen der blander sig i hvad du gerne vil låne til. Måske du gerne vil lave et lån til motorcykel fordi din drømmemotorcykel er til salg? Måske du gerne vil lave lån til indskud i din nye lejlighed, samt måske et lån til møbler. Det kan også være du har fundet en lækker båd og gerne vil lave et lån til båd. Dermed er det også kun dig der kan sætte begrænsninger for hvor meget du vil låne og til hvad.  Du har lånemuligheder nok i hvert fald.

Bedøm venligst denne side
[Total: 1 Gennemsnit: 5]

Populære låneudbydere