Nemme lån

Nemme lån på 15 minutter og udbetaling samme dag.

Opdateret 29.05.2024
DK - Kliklån
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 10.000 - 150.000 kr
Løbetid 48 - 102 mdr.
Min. alder 20 år
ÅOP 9,9 - 26.08 %
 • Pengene hurtigt på kontoen

 • Kviklån uden sikkerhed

 • BEMÆRK: Høj udbetaling

 • Direkte svar

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Ferratum Kredit
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 2.500 - 50.000 kr
Løbetid 9 - 199 mdr.
Min. alder 21 år
ÅOP 24,99 %
 • Ansøg lån uden dokumentation

 • Udbetaling 45 minutter

 • Nem og hurtig kredit

 • Ingen etableringsgebyr

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Leasy Minilån
★★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 10.000 - 100.000 kr
Løbetid 36 - 120 mdr.
Min. alder 21 år
ÅOP 9,90 - 14,71 %
 • Kundefavorit

 • Hurtig Udbetaling

 • Nemt og overskueligt

 • Svar indenfor 1 time

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Nordcredit.dk
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 1.000 - 20.000 kr
Løbetid 1 - 12 mdr.
Min. alder 20 år
 • Lynhurtig udbetaling

 • Ingen binding

 • Nemt og sikkert

 • Dæk let et midlertidigt behov

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Cashper.dk
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 3.000 - 20.000 kr
Løbetid 2 - 6 mdr.
Min. alder 18 år
ÅOP 22,44 %
 • Meget populært

 • Pengene inden 1 time

 • Nem Ansøgning

 • Bedste Kautionistlån

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - DigiFinans.dk
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 25.000 - 500.000 kr
Løbetid 12 - 180 mdr.
Min. alder 18 år
 • Svar straks

 • 1 ansøgning flere tilbud

 • Lån uden sikkerhed

 • Gratis hjælp til din ansøgning

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - MyLoan24
★★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 5.000 - 500.000 kr
Løbetid 12 - 180 mdr.
Min. alder 18 år
 • Lån op til 500.000 kr.

 • 100% gratis og uforpligtende at ansøge

 • Se lånemulighederne med det samme

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Weblånet.dk
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 25.000 - 500.000 kr
Løbetid 12 - 180 mdr.
Min. alder 22 år
ÅOP 3,55 - 19,95 %
 • Hurtig udbetaling

 • Udfyld på under 1 minut

 • Underskriv med NemID

 • Direkte svar

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Lendme
★★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 10.000 - 500.000 kr
Løbetid 12 - 180 mdr.
Min. alder 20 år
ÅOP 4,02 - 21,69 %
 • 17 lånetilbud med 1 ansøgning

 • Rente fra 3,34%

 • Hurtigt svar & udbetaling

 • DKs nemmeste ansøgning

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

Nemme lån Nemme lån er ikke svære at finde, de er overalt på nettet. Nemme lån kaldes også for hurtig lån, sms lån og kviklån. Det er en masse navne for det samme. Det er lån du kan få godkendt hurtigt, du kan ansøge fra computer, tablet eller mobil, og der er hurtig udbetaling. Det er samtidig også lån uden sikkerhed, som du kan få ganske nemt.

At låne penge skal gerne være nemt, derfor har vi lavet en oversigt over alle de nemme lån, som vi kan anbefale dig. Nemme lån kan have fordele og vi har i oversigten listet fordelene sammen med de nemme lån. Så kan du nemt og overskueligt finde det bedste lån for dig.

Uanset hvad dit nemme lån skal bruges til, så hjælper vi med at finde den bedste mulighed for dig. Der er forskellige fordele at hente, og vi beskriver en del af dem herunder. Vi håber på du kan finde en super god løsning til dit kortsigtede eller langsigtede behov.

Nemme lån gratis

Du kan få nemme lån gratis hos nogle udbydere, hvis det er første gang du låner. Det lyder næsten for godt til at det kan passe, men den er god nok. I vores oversigt vil du finde fire udbydere der tilbyder dig nemme lån gratis i 30 dage hvis det er første gang du låner hos dem. Nogle af disse vil tilbyde dig det som en kredit i stedet for et lån, men det er stort set det samme.

De fire udbydere er Ferratum, Lendon, Vivus og Simbo. I starten af 2017 blev der vedtaget en ny lov vedr. kviklån. Der var sket en voldsom udvikling i, hvor mange kviklån der blev taget, og regeringen mente der skulle indføres en ekstra sikkerhed Man håbede så, at folk overvejede det list nærmere inden de optog kortfristede lån. Derfor indførte de en 48 timers betænkningstid. De håbede det vil få nogle af låntagerne til at tænke sig mere om.

Loven fungerede således, at når man vil optage nemme lån uden sikkerhed, så skal man efter 48 timer fra man har modtaget et lånetilbud, selv tage kontakt til lånudgiveren og give udtryk for at man ønsker lånet. I den periode må långiveren ikke kontakte låntageren. Derfor er der mange, der tilbyder de kortfristede nemme lån som kredit i stedet for lån. De ønsker stadig at give deres kunder mulighed for hurtig udbetaling.

Lån penge hurtigt

Lån penge som nemt og hurtigt i dag. Det er nu muligt at ansøge om lån online og have pengene på din konto indenfor en time. Låneudbyderne af nemme lån online ved godt at det er vigtigt for låntageren at det skal gå hurtigt.  Det skal være nemt og der skal være hurtig udbetaling. Det er nogle af de fordele der er ved nemme lån online fremfor at gå i banken og søge lån. Der er også den fordel at låneudbyderne ikke blander sig i hvad du vil bruge dit lån på.

Når du vil ansøge om nemme lån på nettet skal du blot udfylde låneskemaet og underskrive med NemID. Så sender du den ind, og de vil foretage en kreditvurdering af dig. Derefter vil du indenfor et minut få svar på, om du er godkendt til lånet. Nå du modtager en lånekontrakt som du skal underskrive, anbefaler vi at du læser den grundigt igennem inden du underskriver med NemID og hermed accepterer lånet.

Når du har accepteret dit nemme lån vil pengene være på din konto så hurtigt som muligt. er det indenfor låneudbyderens åbningstid vil det i mange tilfælde blive overført med det samme eller samme dag. Er det udenfor åbningstid eller weekend, kan dit nemme lån blive udbetalt næstkommende hverdag.

Lån penge nu!

Har du brug for at låne 4000 kr til en ny telefon? Har du brug for at låne 15000 kr til et nyt køkken? Har du brug for at låne 100000 kr til en rejse? Uanset hvad grunden er til at du vil låne, så kan du finde dit nemme lån her og nu. Aldrig har det været nemmere at låne penge.

Når du vil ansøge om nemme lån på nettet, så anbefaler vi at du søger hos et par forskellige udbydere. De har hver deres fordele og rentesatsen kan varierer ret meget. Når du så har fundet de låneudbydere der er mest aktuelle for dig, sender du ansøgningerne afsted og afventer svar. Det er ikke sikkert at du vil blive godkendt alle de steder du søger, så derfor er det en god ide at søge hos i hvert fald 2-3 steder.

Når du modtager låneaftalerne skal du kigge på ÅOP. ÅOP er det der fortæller dig hvad du kommer til at betale for dit lån. Hvis du laver alle låneansøgningerne ens, på lånebeløb og løbetid, så kan du sammenligne med ÅOP. ÅOP står for Årlig omkostninger i Procent. Det nemme lån med den laveste ÅOP vil derfor være det billigste. det er ikke at det er det lån du vælger, men det er helt op til dig. Det kan være en af de andre fordele trækker dig over til et andet lån.

Lån penge uden sikkerhed

Lån uden sikkerhed! Når du laver nemme lån på nettet, så er det altid uden at du skal stille sikkerhed for lånet. For at holde låneprocessen hurtig og nem, er det en nødvendighed. Folk er måske heller ikke særlig trygge ved at stille deres bil som sikkerhed ved et online lån. Det er heldigvis heller ikke nødvendigt.

Når man låner i banken bliver man ved store lån bedt om at stille sikkerhed for sit lån. Man bliver også spurgt hvad man skal bruge lånet på, og får det kun godkendt hvis de vurderer at det er en god ide. Det er en del billigere at tage et lån med sikkerhed, da banken har større chance for at få deres penge ind igen. Og hvis man bryder sin aftale så har de ret til at indkræve den sikkerhed du har stillet.

Så man er nødt til at overveje om man helst vil betale lidt ekstra, og have den fordel at man ikke behøver at stille noget som sikkerhed. eller om man hellere vil betale det mindre og så risikere at få opkrævet din bil eller båd feks. Der er også mange mennesker der ikke ejer noget de kan stille som sikkerhed. De har ikke mulighede for at låne i banken, og er derfor glade for at muligheden for nemme lån uden sikkerhed er der.

Lån med budget

Forbrugsrådgivere har i årevis forsøgt at få folk til at lave gode brugbare budgetter. Med et godt budget har du et overblik over din økonomi, og ved dermed også bedre om din privatøkonomi kan klare at optage lån. Deter altid en god ide at lægge et budget, og det er vigtigt at man tjekker op på om ens budget er opdateret, eller om nogle af faktorerne har ændret sig siden sidst.

Når man lægger et budget så lister man alle de udgifter man har hver måned.  Det er feks. husleje, afbetaling på bil, forsikringer, betaling af institutioner, benzin, telefoni og internet, tv, strøm osv. de bliver alle lagt sammen og danner summen af dine udgifter. Dernæst lister du dine indtægter såsom løn, feriepenge, børnepenge, skat retur, renteindtægter osv.

Når du trækker de to tal fra hinanden får du dit rådighedsbeløb. Det er ud fra dette at du kan se og udregne hvor meget du kan klare at afbetale på dit nemme lån hver måned. Ud fra dette kan du bestemme dit afdrag og dermed også din løbetid på lånet. Du kan måske endda også få overblik over om du kunne spare pengene op selv i stedet for at låne. Dun kan spare dig selv for dumme overraskelser og irriterende ekstragebyrer fordi du har sat afdragene højere end hvad du kan klare, hvis du har et godt budget.

Nemme lån – krav

Nemme lån på nettet kan optages af de fleste. Der er dog et par krav som skal være opfyldt hos de fleste låneudbydere før de godkender dig som låntager. Det første er som regel alderskravet. Se i vores oversigt hvad de forskellige låneudbydere har af krav. Se lån 18 år hvis du er mellem 18 år og 20 år, se lån 20 år hvis du er mellem 20 og 23 år, se lån 23 hvis du er over 23 men under 25, og se lån 25 hvis du er ældre end 25 år.

Udover det krav så vil de fleste låneudbydere også forlange at man har dansk bopæl, Cpr.nr, dansk telefonnummer, e-mail og NemID. Fælles for dem alle gælder at hvis du er registreret i RKI eller Debitor Registeret, så bliver du afvist. Man kan ikke låne penge når man er registreret som dårlig betaler. Det er både for din egen skyld, så du ikke kommer mere i gæld, men også for lånefirmaerne. Der er for stor risiko forbundet med at låne dig penge.

Hvis du er registreret i et af disse registre, så skal du først arbejde på at komme af med din registrering. Du kan også komme ud for, hos de låneudbydere er tilbyder store lån, at der er et krav til hvor meget du skal have af indtægt om året. Det kan feks. være en minimumindtægt på 125.000 kr om året. Du kan læse på de individuelle låneudbydere hvad deres krav er for at du kan få nemme lån.

Nemme lån med rentefrie perioder

Nogle låneudbydere kan tilbyde dig lån hvor du har rentefrie perioder. Det kan være ret nyttigt for dig, med enten 60 eller 90 dages rentefrie perioder, hvis du ikke har penge til at afdrage særlig meget på dit lån i starten, men ved at du får det.

De firmaer der tilbyder dig rentefrie perioder er:

 • Leasy Minilån hvor du får op til 60 dages rente og afdragsfri periode, du kan låne op til 10.000 kr hos Leasy minilån
 • Nupp tilbyder dig 60 dages rentefrihed, på lån op til 6000 kr.
 • Fokuslån tilbyder dig 90 dages afdragsfrihed på lån op til 75000 kr

Hvis du kunne tænke dig et lån hvor du har lidt ekstra frihed til at starte med, så kan et af disse lån være noget for dig. Søg gerne dem alle tre og se hvilken rente du bliver tilbudt, og hvad ÅOP er på de forskellige. Måske en af disse lån er dit nye nemme lån?

Nemme lån med lav rente

Det kan også være du går mere op i at få en lav rente på dit nemme lån? Hvis du gøre det, er der bestemt også gode muligheder. Du skal bare huske at kigge på ÅOP også, for selvom et lån kan have en lav rente, er det ikke sikkert det er det billigste lån.

De lån vi kan femhæve, der har en lav rente er:

 • Bank Norwegian som tilbyder lån fra 5000kr- 400.000kr, kan give en rente fra 4,99%
 • Modus Finans tilbyder en lav rente fra 9,9% på lån fra 5000 kr – 50.000 kr.
 • Santander tilbyder rente fra 4,94% på lån 50.000 kr . 350.000 kr
 • Spargo Finans tilbyder en rente fra 9,9 % på lån fra 10.000 kr og op til 150.000 kr.
 • Kassekreditten tilbyder dig kredit på mellem 3000 kr og 15000 kr. Du får en fast rente på 12,5%, men du betaler kun renter af den del af kreditten som du har i brug.

Det kan som tidligere skrevet anbefales at søge lån hos flere forskellige låneudbydere, så jo flere du søger hos, jo mere har du at sammenligne med. Det er ikke sikkert du vælger det lån der er billigst, hvis der er andre fordele der vægter højere end prisen for dig. Det er kun dig der kan beslutte hvad der passer bedst til dig og din økonomi.

Nemme lån gode råd

 • Lån ikke mere end hvad du har brug for
 • Overvej om du virkelig har brug for lånet
 • Ansøg hos flere udbydere af nemme lån, og sammenlign ÅOP for at finde det billigste lån
 • Husk at du som låntager har 14 dages fortrydelsesret og andre rettigheder
 • Læg budget så du kan finde den korrekte løbetid og månedlige afdrag til dig
 • Husk at du kan få fradrag af dine renteudgifter på dit lån hos SKAT. Mange låneudbydere sørger for at indberette for dig
 • Læs dine lånevilkår grundigt igennem inden du underskriver din låneaftale

Hvis du følger disse råd, så er du godt på vej mod dit nemme lån. Det er altid vigtigt at holde hovedet koldt, og læse hvad du skriver under på.

Brug nemme lån som samlelån

Hvis du har små lån hos forskellige låneudbydere, så kan det være en god ide at samle dem i dit nemme lån. Tjek dine vilkår for at indfri dine små lån. Hvis du kan gøre det uden ekstra omkostninger, hvilket mange låneudbydere tilbyder dig, så kan det være en besparelse at samle dem til et større lån.

Det kan være du betaler forskellige renter på dine smålån. Der kan også være administrationsgebyrer eller andre gebyrer som du måske kan skære fra ved at samle lånene til et. Det er også nemmere for dig hvis du kun får beskeder fra et firma, og hvis du kun skal betale tilbage et sted. Men vær forsigtig. Husk at tjekke ÅOP på det lån du vil samle lånene med, så du ikke risikerer at dit lån bliver dyrere.

Hos nogle af låneudbyderne vil du kunne ringe til kundeservice, og så vil de kunne rådgive dig om de kan tilbyde dig et samlelån der kan være billigere for dig end små lån forskellige steder.

Bedøm venligst denne side
[Total: 0 Gennemsnit: 0]

Disse har måske også interesse: