Bank Norwegian

Opdateret 29.05.2024
DK - DER PrivatLån Plus
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 10.000 - 100.000 kr
Løbetid 36 - 120 mdr.
Min. alder 21 år
ÅOP 9,9 - 26.08 %
 • God Rente

 • Hurtig Udbetaling

 • Høj kundetilfredshed

 • Du skal ikke stille sikkerhed for lånet

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Lendo
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 20.000 - 1.000.000 kr
Løbetid 12 - 180 mdr.
Min. alder 18 år
ÅOP 1,25 - 20,95 %
 • Én ansøgning 18 lånetilbud

 • Super samlelån

 • Du får svar Straks

 • 2 minutter Nemt & Gratis

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Sambla
★★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 10000 - 500000 kr
Løbetid 12 - 180 mdr.
Min. alder 18 år
 • Få lavere rente og spar penge

 • Tilbud fra forskellige banker og långivere

 • Perfekt til samlelån

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - DigiFinans.dk
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 25.000 - 500.000 kr
Løbetid 12 - 180 mdr.
Min. alder 18 år
 • Svar straks

 • 1 ansøgning flere tilbud

 • Lån uden sikkerhed

 • Gratis hjælp til din ansøgning

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Letfinans

Sponsoreret

Lån mellem 10.000 - 500.000 kr
Løbetid 12 - 144 mdr.
Min. alder 21 år
ÅOP 3,69 - 24,99 %
 • Lav èn låneansøgning

 • Modtag flere tilbud

 • Gratis ØkonomiTjek

 • Fast indkomst på minimum 180.000 Kr. om året

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Arcadia Finans
★★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 25.000 - 500.000 kr
Løbetid 12 - 180 mdr.
Min. alder 18 år
 • Lån helt op til 500.000 kr.

 • Gratis og uforpligtende

 • Lave renter & direkte svar

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - MyLoan24
★★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 5.000 - 500.000 kr
Løbetid 12 - 180 mdr.
Min. alder 18 år
 • Lån op til 500.000 kr.

 • 100% gratis og uforpligtende at ansøge

 • Se lånemulighederne med det samme

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Weblånet.dk
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 25.000 - 500.000 kr
Løbetid 12 - 180 mdr.
Min. alder 22 år
ÅOP 3,55 - 19,95 %
 • Hurtig udbetaling

 • Udfyld på under 1 minut

 • Underskriv med NemID

 • Direkte svar

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Lendme
★★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 10.000 - 500.000 kr
Løbetid 12 - 180 mdr.
Min. alder 20 år
ÅOP 4,02 - 21,69 %
 • 17 lånetilbud med 1 ansøgning

 • Rente fra 3,34%

 • Hurtigt svar & udbetaling

 • DKs nemmeste ansøgning

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - BankNorden
★★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 500 - 500.000 kr
Løbetid 1 - 180 mdr.
Min. alder 18 år
 • Kundernes Favorit

 • Bedst i Test

 • Hurtig Udbetaling

 • Få 3 lånetilbud direkte på skærmen

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

Lån penge hos Bank Norwegian og få svar med det samme. Bank Norwegian kan være din låneudbyder. De tilbyder lån fra 5.000 kr og helt op til 400.000 kr så det er både små lån og store lån man kan tage. Lån hos Bank Norwegian er kviklån eller hurtig lån, og du får derfor svar på din ansøgning med det samme.

Alle kan komme i den situation at de har brug for at låne penge. Hvad enten det er lån 5000 kr til en ny cykel til arbejde, eller lån 75000 kr til en brugt bil, så kan du låne hos Bank Norwegian. Det er nu blevet nemmere end nogensinde før at låne online. Derfor er der flere og flere danskere der tyer til denne mulighed.

En række fordele ved online lån gør at de er så populære. Feks. skal man ikke redegøre for hvad man vil bruge sit lån på. Man behøver heller ikke at stille sikkerhed som man skal i banken ved de store lånebeløb. Derudover er der mange der vælger hurtig lån fordi man får svar med det samme, og der er hurtig udbetaling.

Lån med Bank Norwegian

Tag dit forbrugslån hos Bank Norwegian og skriv under med NemID. Når du ansøger om lån hos Bank Norwegian så har du flere muligheder. Du kan vælge forskellige lånebeløb, løbetid og hvis i er to om at ansøge lånet, så vil i få tilbudt en lavere rente.

Når man skal lave et lån online, er det vigtigt at man kender sin økonomi godt. Dit låns samlede omkostninger kommer an på din evne til at betale tilbage. Inden du ansøger er det en god ide at lave et budget. Der er mange steder på nettet hvor man kan få hjælp til at lave et budget, hvis du ikke selv kan lave det.

Dit budget vil bestå af din indkomst, og dine udgifter. Når du trækker udgifterne fra din indkomst så har du dit rådighedsbeløb. Det er ud fra dette at du kan udregne hvor meget du kan betale tilbage hver måned. Og det er bestemt ikke uvæsentligt at have styr på dette. Renten på dit lån ved Bank Norwegian vil blive fastsat ud fra hvor meget du kan afdrage hver måned, og altså hvor længe du er om at betale lånet tilbage.

Hvem kan låne hos Bank Norwegian?

Der er meget forskel hos de forskellige udbydere hvem der får godkendt lån. Der kan feks være udbydere der kræver at man er fyldt 25 år eller 23 år. Men der er også nogle der kun kræver at man er fyldt 18 år eller 20år. Hos Bank Norwegian skal du være fyldt 23 år.

Derudover skal du for at få godkendt et lån hos Bank Norwegian have fast arbejde og bo i Danmark. Disse krav er meget normale indenfor branchen. Specielt når vi taler om beløb som lån 50000 kr eller lån 75000 kr. Det er vigtigt for firmaet, at de kan vurdere om du kan betale dit lån tilbage. Har du ikke fast arbejde kan det godt blive svært med månedligt afdrag på feks. 1400-2000 kr.

Derfor vil Bank Norwegian også lave en kreditvurdering af dig. De giver på baggrund af kreditvurderingen lånet uden krav om at du skal stille sikkerhed. Dvs. du behøver ikke at stille din bil eller hus som sikkerhed, når du skal låne hos Bank Norwegian. Derfor giver det god mening at de vurderer dig, inden de godkender dig til et lån. Denne kreditvurdering laver de dog lynhurtigt, så du kan få svar indenfor få minutter.

Kreditvurderingen laves ud fra dine svar på deres spørgsmål vedr. feks. din civilstand, din boligsituation, din indkomst og dine gældsforhold. Ved store beløb bliver du muligvis bedt om at indsende lønsedler og din sensete årsopgørelse.

Lån trods RKI?

Kan man låne trods RKI hos Bank Norwegian? Nej absolut ikke. Der er ikke nogen låneudbydere, der tilbyder lån til folk som er registreret i RKI Registret eller i Debitor Registeret. Som skrevet tidligere så tilbyder Bank Norwegian dig lånet uden at du skal stille sikkerhed. Derfor er det alt for risikabelt for dem at låne penge til en, som er registreret som dårlig betaler. Vil du gerne lave et lån, så må du først arbejde på at komme af med din RKI registrering.

Fordele ved online lån

Når man vil lave et sms lån eller et forbrugslån på nettet, så finder man hurtigt ud af at lånefirmaerne tilbyder dig mange forskellige fordele. Det kan feks. være et lavt alderskrav eller afdragsfrie perioder. Hos Bank Norwegian er der også en række fordele. De er nogle af de få udbydere der tilbyder lånebeløb på helt op til 400.000 kr.

Hos Bank Norwegian er vilkårene således: Du betaler en fast månedlig ydelse, og du kan altid og til hver en tid indfri dit lån uden ekstra omkostninger. Du kan helt selv vælge hvor lang løbetiden skal være og, hvad dit afdragsbeløb skal ligge på hver måned.

Du kan hos Bank Norwegian vælge en tilbagebetalingstid på helt op til 15 år, og renten ligger fra 8,99 % – 26,81 %. Derudover er der et oprettelsesgebyr fra 0-950 kr og et månedligt gebyr på 19 kr. Forfaldsdatoen på lån hos Bank Norwegian ligger hver d. 1. i måneden, så du kan betale når du lige har fået løn.

Når du har søgt om et lån hos Bank Norwegian og er blevet godkendt, så underskriver du låneaftalen med NemID og du får pengene udbetalt med det samme. Hele ansøgningsprocessen kan endda udføres på din mobiltelefon.

Sammenlæg lån 

Der er mange danskere der optager små lån hos flere forskellige låneudbydere fordi det kan virke som en god ide. Bank Norwegian tilbyder dig at samle alle dine lån, så du har det hele ét sted. Dette kan der være en del fordele ved. feks. kan du få større overblik over din økonomi, og du vil kun modtage en samlet regning på dit lån hver måned.

Måske du endda kan spare penge ved at sammenlægge dine lån, og samle det hos Bank Norwegian. Hvis du ved dine forskellige lån har en højere rente og betaler månedlige gebyrer, kan du spare penge ved at sammenlægge dem, og derved får du et større råderum over din økonomi. Lån penge til et samlelån i Bank Norwegian.

Hvis du ønsker at samle dine lån ét sted, så hjælper Bank Norwegian dig med dette. Det er let og Bank Norwegian tilbyder endda at indfri dine nuværende lån for dig, så du ikke selv skal bakse med det besvær. Ansøg om et samlelån og se hvad Bank Norwegian kan tilbyde dig. Udfyld skemaet og få svar med det samme.

Låneeksempel ved Bank Norwegian

Lisa ønsker et lån 60000 kr, men beslutter sig for at låne 65000 kr hos Bank Norwegian, da hun gerne vil have en ny Ipad samtidig med at hun skal købe bil . Hun har udregnet sit månedlige rådighedsbeløb og vurderet at hun kan betale lånet tilbage på 60 måneder (5 år).

Lisa bliver på baggrund af hendes kreditvurdering tilbudt en rente på 8,99%. Hun har valgt en månedlig ydelse på 1357 kr fordi det passer med hendes økonomi. Lånets ÅOP ligger på 10,33% hvilket er alle lånets omkostninger årligt i procent. Derfor kommer hun til at betale 16.417 kr i kreditomkostninger på lånet. Hendes samlede tilbagebetaling bliver derfor 81.417 kr.

Lisa ved godt at det ikke er gratis at låne 65000 kr. Hun har forsøgt ved andre låneudbydere som hun kan se er dyrere ved at sammenligne deres ÅOP. Derfor vil hun gerne takke ja til lånetilbuddet, og godkender derfor med sit NemID. Hun modtager pengene på hendes konto samme dag. Lån med det laveste ÅOP er altid det billigste lån.

Bedøm venligst denne side
[Total: 1 Gennemsnit: 5]

Populære låneudbydere