Vælg blandt de 5 bedste kviklån

Kviklån kan være et godt alternativ til lån i banken. Står du og mangler penge sidst på måneden, eller har I fået lyst til en weekendtur, så kan et forbrugslån eller et sms lån være en god idé.

Opdateret 24.07.2024
DK - Ferratum Kredit
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 2.500 - 50.000 kr
Løbetid 9 - 199 mdr.
Min. alder 21 år
ÅOP 24,99 %
 • Ansøg lån uden dokumentation

 • Udbetaling 45 minutter

 • Nem og hurtig kredit

 • Ingen etableringsgebyr

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Nordcredit.dk
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 1.000 - 20.000 kr
Løbetid 1 - 12 mdr.
Min. alder 20 år
 • Lynhurtig udbetaling

 • Ingen binding

 • Nemt og sikkert

 • Dæk let et midlertidigt behov

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Cashper.dk
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 3.000 - 20.000 kr
Løbetid 2 - 6 mdr.
Min. alder 18 år
ÅOP 22,44 %
 • Meget populært

 • Pengene inden 1 time

 • Nem Ansøgning

 • Bedste Kautionistlån

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Lendme
★★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 10.000 - 500.000 kr
Løbetid 12 - 180 mdr.
Min. alder 20 år
ÅOP 4,02 - 21,69 %
 • 17 lånetilbud med 1 ansøgning

 • Rente fra 3,34%

 • Hurtigt svar & udbetaling

 • DKs nemmeste ansøgning

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - BankNorden
★★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 500 - 500.000 kr
Løbetid 1 - 180 mdr.
Min. alder 18 år
 • Kundernes Favorit

 • Bedst i Test

 • Hurtig Udbetaling

 • Få 3 lånetilbud direkte på skærmen

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

Kviklån Det er let for de fleste få et kviklån. Det er ikke nødvendigt, at du forklarer, hvorfor du ønsker et lån. Du skal heller ikke stille nogen form for sikkerhed for lånet.

Se på denne hjemmeside kan du se en oversigt over alle vore låneudbydere af forskellige lån. Du har her muligheden for at vælge det lån og den låneudbyder, du foretrækker at bruge.

Det kan virke voldsomt og uoverskueligt for nogen. For at gøre søgningen efter de billigste kviklån lettere og mere overskueligt, kan det være en stor hjælp for dig selv, hvis du starter med at udfylde ”Se hvad du kan låne”.

Så hjælper vi dig med at finde de bedste og billigste quicklån til dig personligt som låner. Det er også med til at gøre en hurtig låneproces endnu hurtigere, fordi du nu kun skal udvælge blandt de for dig relevante lån.

Lån penge – få et lån hurtigt online. Lån penge online er et stort udbud af mange forskellige lån og låneudbydere. Du kan få sms lån, minilån, små lån, forbrugslån og mange andre betegnelser findes for ofte identiske lån.

Billigste kviklån

Når vi søger lån, så vil vi som i alle livets forhold gerne have det så billigt som muligt. Det billigste lån kræver ingen eller lav rente, ingen eller lave gebyrer. Lånet uden omkostninger er det billigste lån, du kan få.

Det billigste lån man kan få, er hvis man har mulighed for at låne i Kreditforeningerne. Har man friværdi i sin bolig, så vil det ofte være muligt at låne penge i Kreditforeningen.

Det vil helt klart være det billigste lån til en lav rente. Renten har i mange perioder ligget meget lavt. Du vil her kunne få en lån med afdragsfrihed i en periode, hvis det er, hvad du ønsker

Mange banker tilbyder også billige lån, hvis du har friværdi i boligen. Du stiller sikkerhed med pant i huset. Her er ikke tale om lån uden sikkerhed.

Hvis du ikke har mulighed for at låne penge med pant i din bolig, så kan du låne penge i bankerne eller hos online låneudbydere. Her må du forvente en højere rente, så de samlede omkostninger bliver større.

For at finde det billigste lån er du nødt til at sammenligne lån. For de fleste kan det være vanskeligt at udpege det billigste lån blandt flere lånetilbud.

Når du skal sammenligne lån, skal du have flere lånetilbud fra forskellige låneudbydere at vælge blandt. Du skal sammenligne både online lån og banklån.

Når du har dine lånetilbud, skal du sammenligne lånenes ÅOP. Lånet med laveste ÅOP er det billigste lån over hele perioden.

Nye kviklån

Nye kviklån dukker op løbende. Det skyldes blandt andet, at der dukker nye låneudbydere op af og til, og de skal naturligvis præsentere noget nyt og måske anderledes. Online lån er generelt blevet meget populære blandt danskerne, og især hurtige lån er populært.

Kviklånet er en af de hurtigste måder, du kan låne penge på. Du skal ikke vente længe på at få pengene overført til din konto. Du bestemmer fuldt ud over, hvad du vil bruge pengene til.

Du behøver ikke at forklare over for låneudbyderne, hvilke intentioner, du har med lånet. Du skal bare finde en af de mange låneudbydere, der tilbyder et hurtigt lån.

Mange danskere benytter sig af udbuddet af lån, og når der kommer flere udbydere til, så vil der også være flere kvik lån at vælge blandt, og man kan ikke være sikker på, at to lån er ens.

Hurtige lån er en eftertragtet vare. Alle vore låneudbydere er i stand til at levere varen. Du vil få hurtigt svar på din låneansøgning, og pengene vil blive overført til din konto så hurtigt som det er muligt. De fleste ser en stor fordel ved et hurtigt lån.

Du kan få penge på kontoen meget hurtigt, og du vil dermed være i stand til at købe det du gerne vil have. Det du ikke kunne før lånet. En ulempe ved hurtig lån er, at mange glemmer at undersøge, hvor vidt det er klogt og rigtigt at låne penge.

Du bør aldrig låne penge, med  mindre du er sikker på, at du kan betale tilbage til den aftalte tid.

Quicklån 

Quicklån En ansøgning om et quicklån, kan klares på få minutter. Det er ikke særlig tidskrævende. Uanset om du vælger at bruge vores service ”Se hvad du kan låne”, eller du selv vælger din låneudbyder.

Når du har valgt den låneudbyder, hvor du vil låne penge, så trykker du på ”Ansøg her”. Du bliver derved sendt videre til låneudbyderens hjemmeside, hvor den resterende del af låneprocessen foregår.

Ofte skal du først vælge lånebeløb og afdragsperiode. Når det er på plads går du videre med ansøgningsskemaet.

Her skal du først angive navn og bopæl, CPR, mobilnummer, e-mail. Dernæst hvor du arbejder, og hvor længe du har arbejdet der.

Indtægt efter skat, årsopgørelse, medlemskab af A-kasse. Til sidst om du er gift eller samboende, har hjemmeboende børn.

Som noget af det sidste, men absolut ikke det mindst vigtige. Du skal oplyse om, du er registreret som dårlig betaler i et af registrene RKI Registret eller Debitor Registret. Hvis det er tilfældet, så er dine muligheder for at få et quicklån ikke til stede.

Det vil du ikke kunne få hos nogen af vore låneudbydere. Du skal også give låneudbyderen lov til at kreditvurdere dig.

Når det er gjort sender du ansøgningen, ofte ved at bruge NemID. Lån med NemID er nemlig vigtig, når vi snakker om hurtige quicklån.

I løbet af meget kort tid modtager du så et lånetilbud. Inden du underskriver aftalen, så er det vigtigt, at du læser lånetilbuddet grundigt og omhyggeligt. Så du er helt klar over, hvad du skriver under på.

Du vil modtage dine penge samme dag, næsten uanset hvilken låneudbyder, du vælger. Enkelte låneudbydere overfører først dagen efter. Så hvis du har bruge for at låne penge hurtigt, skal du vide, om du har valgt den rette udbyder.

Hvad er et kviklån?

Et kviklån er et online lån. Du kan måske også få et kvik lån i banken. Når du ønsker at låne penge online, og det drejer sig om et mindre beløb, så vil du ofte blive tilbudt et kviklån. Det er sjældent, at kviklån er større end 10.000 kroner.

Når man søger lån penge online, skal man ikke stille sikkerhed. Du får pengene udbetalt hurtigt, ofte samme dag. Løbetiden på lånet er ofte forholdsvis kort, men i de fleste tilfælde vil det være muligt for dig selv at fastsætte løbetiden.

Det er en af de store fordele, når du låner penge online, at du i vid udstrækning kan fastsætte lånets løbetid, så det ikke presser din økonomi. Det betyder, at du undgår risikoen for at misligeholde dit lån.

Det er aldrig rart, når man ikke kan overholde forpligtelserne ved et lån. Det vil næsten altid betayde, at lånet bliver forholdsvist noget dyrere end det, du havde forventet.

Et kviklån er som tidligere sagt et mindre beløb. Det vil for de fleste jo også betyde, at der ikke skulle blive problemer med at betale lånet tilbage. Undersøgelser viser, at mange af disse lån online ofte bliver brugt til køb af elektronik og forlystelser af forskellig slags.

Der er ingen tvivl om, at man har finansieret deres nye smart phone med et online lån. Det er jo godt nok, hvis den gamle ikke var brugbar længere, men hvis man låner penge bare for at have den nyeste model, så skulle man nok tænke sig bedre om.

Det kan være nødvendigt at låne penge, hvis man få en regning, man ikke lige havde set komme. En tandlægeregning på grund af en knækket tand kan vælte mange budgetter, og besøget hos tandlægen er nødvendig.

Kviklån trods RKI

Lån trods RKI er ikke en mulighed hos nogen af vore låneudbydere. Muligheden for at låne penge, hvis du er blevet registreret  i RKI eller Debitor Registret, er ikke stor.

Du er blevet anmeldt, fordi du ikke har betalt en gæld enten til et privat firma eller til det offentlige. Hvis du ikke reagerer på registreringen, vil du være i registrene i fem år, hvor du bliver slettet. Du skylder stadigvæk pengene.

Det er derfor fornuftigt, at prøve at få en aftale med ens kreditor, helst inden registreringen, om det er muligt at få lavet en aftale, så man ikke bliver registreret.

Hvis man er i stand til og villig til at afdrage på gælden, vil de fleste kreditorer acceptere det og undlade at registrere dig i skyldnerregistrene.

Hvis du er registreret i RKI og Debitor Registret vil du kun blive tilbudt lån hos to af vore låneudbydere. Der er en stor ulempe at være registreret, og der vil være en stor fordel, hvis du kan få slettet registreringen.

Alle låneudbydere har mulighed for at undersøge, om du er registreret som dårlig betaler. De mest anvendte registre i Danmark er RKI Registret og Debitor Registret, hvor banker og andre, der arbejder med finanser har mulighed for at være medlem.

Det er kun det offentlige og firmaer, der kan få adgang til databaserne med de registrerede personer. Her vil dit navn fremgå, hvis du ikke har betalt en gæld, og af den grund er blevet registreret.

Det bedste råd til de fleste vil være, at man skal undgå at blive registreret. Hvis det er sket, så lav en aftale med kreditoren om tilbagebetaling..

Hvis man bliver registreret, og undlader at handle herpå, så vil ens registrering stå i 5 år. Derefter bliver den slettet, men man skylder stadigvæk pengene.

Lån penge med omtanke og budget

Uanset om du søger et lille lån eller et større lån, så er det vigtigt, at du overvejer, om det er nødvendigt at låne penge.

Afhængig hvad du skal bruge pengene til, og hvor hurtigt du skal bruge pengene, så kunne du måske overveje at vente lidt og eventuelt spare op til det, du skal bruge pengene til.

Hvis du skal låne penge her og nu, så er det også vigtigt, at du ikke låner flere penge, end det er nødvendigt. Det er for det meste forholdsvist let at låne, så mange kan måske lade sig påvirke af situationen og lige låne lidt ekstra.

Lad være med at lade dig friste. Et kvik lån skal betales tilbage.

Når du skal låne penge, er det vigtigt, at du har et godt overblik over din økonomi. Det er naturligvis af stor betydning, at du ved, at du er i stand til at afdrage dit kviklån. Den måde man får størst overblik over ens økonomi, er ved at lægge et budget.

Det er vigtigt at huske, at alle udgifter skal være med, når man laver et budgetskema. Hvis man ikke får alt med, så kan man ikke rigtig bruge budgetlægningen til noget. Det er vigtigt at huske alle udgifter. Når man har gjort det, har man et godt overblik over, hvor mange penge, der er tilbage, når de faste udgifter er betalt.

Vi snakker om, at man har et månedligt rådighedsbeløb.

Dette rådighedsbeløb skulle gerne kunne klare afdraget på dit nye kvik lån. Ellers bør du ikke låne. Mange er gennem tiderne kommet i økonomisk uføre, fordi de ikke har lavet dette forarbejde. Læs mere om at lægge budget her.

Billige kviklån

Billige kviklån – er det muligt? Nu kan man jo altid diskutere, hvad billigt er. Der er kun én måde, man kan vurdere, om et lån er billigt.

Hvis du har fundet ud af, at du gerne vil låne 10000 kroner i 90 dage, så ansøger du om lån 10000 kr. ved forskellige låneudbydere. Vi foreslår mindst tre forskellige låneudbydere. Det er gratis at ansøge om lån, så det er en godt idé at komme i gang.

Forklaringen på at det er den smarteste måde til at finde de billige quicklån, er, at man ikke kender renten på et online lån, før man får et lånetilbud. I forbindelse med kreditvurderingen af dig bliver din rente fastsat.

Når du har modtaget dine lånetilbud, skal du selvfølgeligt læse dem grundigt igennem, og lånet med den laveste ÅOP er det billigste lån.

For at hjælpe dig med at navigere på Cashbank.dk finder du ”Se hvad du kan låne”. Når du udfylder skemaet blandt andet med dit navn, e-mail, alder, så anviser vi dig for det første kun de relevante lån, der passer til dig.

For det andet så henviser vi dig til de bedste og billigste quicklån. Det er selvfølgeligt op til dig selv om du vil bruge de muligheder eller den service, vi tilbyder dig. Det er naturligvis muligt for alle at finde et lån hos de mange forskellige låneudbydere.

Kviklån og ÅOP

Kviklån har fået dårlig omtale i lang tid. De er for dyre, er der mange, der siger. De har en utrolig høj rente er blevet forståelsen af kviklån.

Det er måske ikke helt rimeligt. Grunden til, at kviklån fremstår som et lån med høje renter, er, at de tidligere har været meget kortfristede lån, ofte 30 – 60 dage. Det betyder, at ÅOP for et lån bliver meget høj i forhold til et forbrugslån, der afdrages over flere år.

ÅOP, årlige omkostninger i procent, blev indført, fordi mange kunder ikke var i stand til at gennemskue omkostningerne ved et lån, og de følte sig ofte dårligt vejledt, måske endda vildledt af låneudbyderen. Derfor skal et kviklåns ÅOP altid oplyses.

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen har i en større rapport fra 2015 vurderet, at “markedet for kviklån ikke er så velfungerende, som det kunne være.” Læs mere i rapporten.

Problemet er bare, at mange kunder stadigvæk ikke forstår problematikken omkring omkostningerne ved et lån. Man kan kun bruge ÅOP ved sammenlignelige lån. Lån 6000 kroner i 60 dage kan ikke sammenlignes med et lån 50000 kroner i 72 måneder. Det er vigtigt at vide, hvordan man kan bruge ÅOP. .

Hvem kan låne penge

Når du skal låne penge, så er der flere betingelser, der skal være opfyldt. Låneudbyderne har forskellige krav og forventninger til lånerne. Du kan ved den enkelte låneudbyder se, hvilke krav man har til låneansøgeren.

Det er ikke de store krav, man stiller til låneansøgerne. Derfor vil mange have mulighed for at låne penge online. Du skal være fyldt 18 år for at låne penge. Hverken online låneudbydere eller banker tilbyder lån til 18-årige.

Her er den største forskel på låneudbyderne med hensyn til krav til låneansøgerne. Der er nogle låneudbydere, der udbyder lån til unge, der kun er fyldt 18 år.

Der er dog flere låneudbydere, der kræver en højere alder, før de vil tilbyde dig et lån. Nogle få sætter grænsen ved 19 år, mens hovedparten af låneudbydere sætter grænsen ved 20 eller 21 år.

Du skal have fast bopæl i Danmark. Det betyder, at din folkeregisteradresse skal være i Danmark.

Du skal desuden have fast indkomst, og du skal kunne måske fremvise en lønseddel.

Du må ikke være registreret som dårlig betaler.

Når du låner penge med NemID, vil låneudbyderne hurtigt kunne verificere dig. Hvis du samtidigt giver dem adgang til e-skat, så er det ikke sikkert, at de behøver flere oplysninger for at kunne tilbyde dig et lån.

Nye kviklån i 2020

Det er vigtigt for os, at alle vore kunder har alle de oplysninger og informationer om nye lån. Vi opdaterer af den grund vores hjemmeside løbende. Det betyder naturligvis, at du altid kan finde de bedste og billigste lån her på siden.

Der dukker ofte nye kviklån og nye låneudbydere op, og det er vigtigt for os at orientere vore kunder, om de fordele og eventuelle ulemper, der kan være, både når det gælder nye lån, men også de bestående lån.

Uanset om du søger om at låne små beløb, eller det drejer sig om større lån, så vil du altid kunne finde de bedste og billigste aktuelle lån. Når en låneudbyder ændrer betingelserne, vil du kunne se det her på siden med det samme.

Skal du vælge blandt de gamle lån og låneudbydere, eller skal du søge blandt de nye lånetilbud? Du kan godt have en forventning om, at de nye lån må have noget andet og nyt at tilbyde deres kunder.

Der er selvfølgelig sket en udvikling i lånetilbuddene, men om det betyder, at du skal fravælge de gamle og veletablerede lån, er en helt anden snak.

Når du skal låne penge, er det derfor vigtigt, at du ved, hvilke ønsker du har til et lån. Skal det være et hurtigt lån, eller skal det være et lån med afdragsfrihed? Der er mange ting at tænke over, inden man søger om et lån. Men husk altid at sammenligne lånetilbud, så du får det rigtige og billigste kviklån.

Gratis kviklån

Lån penge gratis er faktisk en mulighed. Der er nogle af vore låneudbydere, der tilbyder gratis lån første gang du låner. Et gratis lån er naturligvis et godt tilbud, men du skal stadigvæk overveje, om du er i stand til at betale lånet tilbage til den aftalte tid.

Lån 4000 gratis kan blive en dyr fornøjelse, hvis du ikke overholder aftalerne. Så selv om det lyder godt, så lån med omtanke.

Låneudbyderne tilbyder gratis lån med omtanke. De forventer, at du igen vil låne ved dem, og de er naturligvis også klar over den reklameværdi, gratis kviklån har.

Lån penge online

Lån penge online og brug dem til lige, hvad du vil. Online låneudbydere tilbyder lån, hvor du ikke skal stå til regnskab for, hvad du bruger pengene til. Det gør online lån til noget specielt.

Her blander låneudbyderne sig ikke i dit mål med lånet. Du bliver ikke spurgt om, hvilke hensigter du har med dit nye online lån. Det sker måske oftere, hvis du låner penge i banken.

Når du låner penge i banken, vil du ofte møde op i banken. Hvis du ønsker et stort lån, vil det være naturligt at spørge ind til formålet med lånet.

Mange er glade for at låne penge online, fordi de kan klare det online. De kan forblive i anonymitens skygge, og for mange er det lettere at få et afslag på låneansøgningen online.

Der har været meget debat om, hvor vidt man lettere kunne låne online end i bankerne. Tidligere har det måske været lettere, men sådan er det ikke længere. Der stilles krav til låneansøgerne, uanset om du låner online eller i banken.

Hver gang en person ønsker at låne penge, så skal låneudbyderne kreditvurdere kunde. Kreditvurdering har i mange år været et krav fra politikernes side. Både ved online lån og i bankerne.

Når online låneudbydere har skulle låne penge ud, så har de været underlagt lovgivningen om kreditvurdering. Her har man måske ikke været kritisk nok, og kreditvurderingen har været for dårlig.

Kreditvurderingen ved online lån er foregået via et program i computeren. Altså en maskinel kreditvurdering, i forhold til den menneskelige vurdering. Man må nok konstatere, at kravene hos online låneudbydere ikke har være stærke nok.

Når man låner penge online, så har man mulighed for at søge, selv når alle andre forretninger er lukket. Nogle låneudbydere tilbyder også lån i weekenden.

Kviklån eller en kassekredit

Mange søger hurtige lån, fordi de står i en situation, hvor de har behov for ekstra penge. Et hurtigt lån kan være det bedste valg i mange situationer trods udgifterne ved at optage et lån.

Hvis du oplever, at du har behov for at låne penge hurtigt mange gange, så skulle du måske overveje, om der ikke findes andre løsninger. Mange ønsker et hurtig lån, fordi de har set et godt tilbud på noget, de har ønsket at købe i længere tid.

Du skulle måske overveje, at få en kassekredit i stedet for at søge om hurtige lån i tide og utide. Mange låneudbydere tilbyder i forvejen kassekreditter i stedet for lån. Vi ser også flere og flere tilbud fra låneudbyderne på kassekreditter.

Mange har i forbindelse med deres lønkonto tilføjet en kassekredit, der for eksempel betyder, at man har mulighed for at bruge for eksempel 30.000 kroner mere, end det der står på kontoen.

Dermed er det ikke nødvendigt at henvende sig i banken, hvis man har behov for at lave et overtræk. Det er en god løsning, men ikke en permanent løsning, forstået på den måde, at det er for dyrt at have et overtræk konstant.

Når du laver et overtræk, så skal du naturligvis betale renter af dit overtræk, men du betaler ikke renter, hvis du ikke bruger dine muligheder for at overtrække.

Ulempen ved at have en kassekredit kan være, at man konstant har et overtræk, som måske er dyrere end et almindeligt online lån, så derfor skal du overveje grundigt, hvad du skal gøre.

Man kan let forestille sig, at mange nye lån vil blive i form af en kassekredit. Lignende fortilfælde har man i hvert fald set i andre lande, hvor mange har forskellige former for kreditkort.

Bedøm venligst denne side
[Total: 0 Gennemsnit: 0]

Disse har måske også interesse: