Leasy

Peter Nissen

Leasy tilbyder dig en nem og hurtig løsning til at få dine drømme opfyldt. Hos Leasy kan du låne mellem 5000 og 50000 kr ganske simpelt. Der er ikke behov for at du stiller sikkerhed, eller indsender dokumentation. Står du og skal bruge et lån 5000 kr til en ny iPhone, lån 20000 kr til et nyt køkken eller lån 40000 kr til en brugt bil?

Leasy

En af fordelene ved et forbrugslån hos Leasy er, at du ikke behøver at redegøre for, hvad du skal bruge pengene til. Leasy blander sig ikke i dit behov for penge. De sørger bare for at hjælpe dig når du søger hurtig lån online. En anden fordel er at der er hurtig udbetaling på dit lån, og en lav rente, som sikrer dig et billigt lån.

Lån penge hos Leasy. Det tager kun 5 minutter at udfylde en låneansøgning hos Leasy, og du får straks svar om du er godkendt til dit lån. Det kan ikke være meget nemmere eller hurtigere at få penge på kontoen. Samtidig får du en fortrolig behandling af dine informationer. Godkendelse med NemID så man sikrer sig at det kun er dig selv der kan optage lån på dine vegne.

Uanset hvilken låneudbydere eller lån du optager, så skal du vide, at du har visse rettigheder som forbruger. Læs om dem her. Du har blandt andet fortrydelsesret inden for 14 dage, læs mere her.

Leasy lånLeasy lån

Leasy lån er kontantlån. Et kontantlån hos Leasy har mange navne, det kan være kaldt et sms lån, et hurtiglån eller et kviklån. Fælles for navnene er at det er hurtigt at ansøge, der er hurtig udbetaling og du skal ikke stille sikkerhed. Man ansøger gennem hjemmesiden, og modtager pengene på sin konto.

Når du vil lave et lån hos Leasy udfylder du bare låneansøgningen, sender den afsted, læner dig tilbage og venter på svar. I Låneansøgningen skal du blot udfylde dine kontooplysninger, lidt om din bopæl og civilstand, samt dit beskæftigelsesforhold. Dvs. det kan være en god ide at have din årsopgørelse ved hånden.

Når du har afsendt foretgare Leasy en kreditvurdering af dig på baggrund af de informationer du giver, og de giver dig derefter svar. Denne proces er hurtig og du får svar på ganske kort tid. Underskriver du med Nem-ID bliver pengene sat ind på din konto hurtigst muligt.  Hvor hurtigt det går afhænger lidt af tidspunkt og dit bankinstitut.

Leasy MinilånLeasy minilån

De fleste danskere der har brug for hurtige penge nu, ved godt at banken ikke er den hurtigste løsning nu om dage. Online lån er både hurtige men de er også favorable, idet man hverken skal stille sikkerhed eller redegøre for grunden til lånet. De typiske forbrugslån bliver brugt til forbrugsvarer, men egentlig er det helt op til dig hvad du vil bruge dine penge til.

Hos Leasy går de op i at der ikke er nogen skjulte gebyrer eller andre overraskelser når du laver et lån. De anbefaler at man læser sine lånevilkår grundigt igennem inden man optager lånet. Når man optager lån i banken kan det være svært at holde overblikket, og man vil måske heller ikke se dum ud foran sin bankrådgiver. Med et online lån kan du gennemlæse dine betingelser i ro og mag, Du kan godkende lånet du har besluttet dig.

Du kan låne lige det beløb du har behov for. Om det er lån 10000 kr, lån 25000 kr eller lån 30000 kr, så kan du låne pengene hos Leasy.

Lån hos Leasy med budget

Det er altid en god ide at lægge et budget når du vil låne penge.  Mange forbrugerorganisationer anbefaler uanset om man vil lave lån, at man laver et godt budget. Her får du råd til hvordan du lægger et godt og brugbart budget, hvor du også kan se hvad dit rådighedsbeløb er.

Når du har dit rådighedsbeløb, så kan du se hvor meget din økonomi kan klare at afbetale på et lån hver måned. Husk at være realistisk med dine udgifter, og sørg for at du har penge nok til mad og andre uundværlige udgifter. Når du har lagt dit budget er det meget nemmere for dig at vælge lån. Så risikerer du heller ikke at ende i en dum økonomisk knibe, fordi du ikke have råd til lånet hos Leasy.

Fordele ved lån hos Leasy

Herunder har vi listet en række fordele der er ved at låne hos Leasy

 • Du får hos Leasy hurtig svar på din ansøgning, samt hurtig udbetaling.
 • Du kan altid indfridit lån hos Leasy uden ekstra omkostninger
 • Du kan selv vælge beløb og løbetid på lån hos Leasy (løbetid er fra 24 -72 måneder)
 • Leasy indberetter dine renteomkostninger til skat, så du kan få skattefradrag
 • Hos Leasy får du en lav rente og en fast månedligydelse

Lån med NemID hos Leasy

Lån med NemID. For at gøre låneprocessen så hurtig som muligt, så er låneudbyderen begyndt på at man godkender sit lån med NemID. Dette gør at man ikke behøver indsende en masse dokumentation, men det gør også det hele nemmere. Man skal ikke vente på at ens underskrevnekontrakt kommer med posten ind til låneudbyderen.

Udover det sikrer det også låneprocessen, så du kan føle dig sikker. NemID er personligt, og har man mistanke om at nogen har adgang til ens nøglekort og kode, så skal man kontakte NemID og få det spærret med det samme. Se mere her. Så når du underskriver din låneaftale med NemID, ved Leasy at det er dig der låner pengene, og ingen andre.

Gode råd fra Leasy

Leasy vil hellere end gerne tilbyde så mange mennesker lån som muligt. Men de vil selvfølgelig også gerne sikre sig at folk der låner har tænkt det igennem, og ikke fortryder deres lån. De anbefaler at man læser deres vilkår grundigt igennem, samt at man sætter sig ind i priser og ÅOP. Læs her om ÅOP.

ÅOP er lånets samlede omkostning pr. år i procent, og viser dig derved hvad lånet kommer til at koste dig ifht. andre lån. Det er altid en god ide at søge flere lån og sammenligne ÅOP. Man skal bare huske at lave lånene sammenlignelige, dvs. med samme beløb og løbetid.

Låneeksempel ved Leasy

Hvis man vil låne feks. 20000 kr, og kan betle 692 kr af hver måned i 3 år, så ser lånet fra Leasy sådan her ud.

 • Lånebeløb: 20000 kr
 • Antal afdrag: 36 mdr. (3 år)
 • Månedlig ydelse: 692 kr
 • Oprettelsesgebyr 1600 kr
 • Samlet tilbagebetalingsbeløb 24900 kr
 • Samlede kreditomkostninger: 4900 kr
 • ÅOP 15,89 %

Et forbrugslån hvor man ikke skal stille sikkerhed vil altid være dyrere end et lån i banken, hvor man stiller hus, båd eller bil som sikkerhed. Det giver meget god mening da låneudbyderen tager en større chance, hvis låntager ikke stiller sikkerhed.

Der er så mange fordele ved de online lån, feks. at de er hurtige at optage, man skal ikke redegøre for grunden til lånet og man kan klare det hjemmefra. Nu er hurtiglånene efterhånden også blevet konkurrencedygtige på renterne, så de fleste vælger alligevel den løsning nu om dage.

Hvem kan ansøge hos Leasy?

Der kan være forskellige alderskrav hos de forskellige låneudbydere. De mest almindelige er lån 18 år, lån 20 år, lån 23 år eller lån 25 år. Udover det så ligne kravene meget hinanden. Hos Leasy skal man være fyldt 20 år for at kunne optage lån.

Hvis du vil optage lån hos Leasy må du ikke være registeret som dårlig betaler. D.v.s. står du registeret i enten RKI Registret eller Debitor Registeret, så har du ikke mulighed for at låne. Så skal du først gøre en indsats for at komme af med din registering. D.v.s. tilbagebetale det skyldige. Se mere på denne side. Tjek her om du står i RKI og her for Debitorregisteret.

Bedøm venligst denne side
[Total: 0 Gennemsnit: 0]