Forbrugslån

Opdateret 29.05.2024
DK - DER PrivatLån Plus
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 10.000 - 100.000 kr
Løbetid 36 - 120 mdr.
Min. alder 21 år
ÅOP 9,9 - 26.08 %
 • God Rente

 • Hurtig Udbetaling

 • Høj kundetilfredshed

 • Du skal ikke stille sikkerhed for lånet

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Lendo
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 20.000 - 1.000.000 kr
Løbetid 12 - 180 mdr.
Min. alder 18 år
ÅOP 1,25 - 20,95 %
 • Én ansøgning 18 lånetilbud

 • Super samlelån

 • Du får svar Straks

 • 2 minutter Nemt & Gratis

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Sambla
★★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 10000 - 500000 kr
Løbetid 12 - 180 mdr.
Min. alder 18 år
 • Få lavere rente og spar penge

 • Tilbud fra forskellige banker og långivere

 • Perfekt til samlelån

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - DigiFinans.dk
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 25.000 - 500.000 kr
Løbetid 12 - 180 mdr.
Min. alder 18 år
 • Svar straks

 • 1 ansøgning flere tilbud

 • Lån uden sikkerhed

 • Gratis hjælp til din ansøgning

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Letfinans

Sponsoreret

Lån mellem 10.000 - 500.000 kr
Løbetid 12 - 144 mdr.
Min. alder 21 år
ÅOP 3,69 - 24,99 %
 • Lav èn låneansøgning

 • Modtag flere tilbud

 • Gratis ØkonomiTjek

 • Fast indkomst på minimum 180.000 Kr. om året

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Arcadia Finans
★★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 25.000 - 500.000 kr
Løbetid 12 - 180 mdr.
Min. alder 18 år
 • Lån helt op til 500.000 kr.

 • Gratis og uforpligtende

 • Lave renter & direkte svar

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - MyLoan24
★★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 5.000 - 500.000 kr
Løbetid 12 - 180 mdr.
Min. alder 18 år
 • Lån op til 500.000 kr.

 • 100% gratis og uforpligtende at ansøge

 • Se lånemulighederne med det samme

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Weblånet.dk
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 25.000 - 500.000 kr
Løbetid 12 - 180 mdr.
Min. alder 22 år
ÅOP 3,55 - 19,95 %
 • Hurtig udbetaling

 • Udfyld på under 1 minut

 • Underskriv med NemID

 • Direkte svar

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Lendme
★★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 10.000 - 500.000 kr
Løbetid 12 - 180 mdr.
Min. alder 20 år
ÅOP 4,02 - 21,69 %
 • 17 lånetilbud med 1 ansøgning

 • Rente fra 3,34%

 • Hurtigt svar & udbetaling

 • DKs nemmeste ansøgning

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - BankNorden
★★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 500 - 500.000 kr
Løbetid 1 - 180 mdr.
Min. alder 18 år
 • Kundernes Favorit

 • Bedst i Test

 • Hurtig Udbetaling

 • Få 3 lånetilbud direkte på skærmen

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

Forbrugslån Et forbrugslån er et lån for de fleste. Du kan optage et forbrugslån, hvis du har et akut behov for at bruge penge. Du kan også bruge et lån til at forsøde tilværelsen med det, du gerne vil. Det er nemt og hurtigt at søge online lån.

Det kan være en rejse eller en eller anden materiel ting. Du kan få pengene ind på din konto i dag. Lån penge med dit NemID, hvis du ønsker et hurtig lån.

Find dit forbrugslån på cashbank.dk. Når du søger lån her på vores hjemmeside, vil vi naturligvis gøre alt for, at du finder det rigtige lån. Det vil for de fleste også betyde det billigste forbrugslån.

Du kan se en oversigt med de bedste låneudbydere. Her kan du så udvælge den låneudbyder, der passer bedst til dine ønsker.

For at gøre din låneansøgning hurtigere og mere konkret, bør du starte på forsiden med at udfylde skemaet: ”Se hvad du kan låne”. Når du gør det, hjælper vi dig hurtigt til at finde de låneudbydere, der er aktuelle for netop dit forbrugslån.

Der er stor forskel på dine lånemuligheder, om du er 18 år eller 23 år. Man kan sige, at vi skiller de låneudbydere fra, der alligevel ikke vil tilbyde dig at optage lån.

Billigste forbrugslån

Det billigste forbrugslån er naturligvis det alle går efter, men hvordan skal vi agere? Det er vigtigt, at du ved hvor meget du vil låne, og hvor lang afdragsperiode du ønsker, inden du går i gang.

Der er måske låneudbydere, der tilbyder dig højere lån, end du søger. Du skal ikke lade dig friste, men holde dig til det, du havde bestemt. Den slags ekstra penge har det ofte med at blive brugt, og der skal derfor betales et større beløb tilbage i månedlig ydelse, eller betale over en længere periode.

Du skal ansøge hos mindst tre forskellige låneudbydere for at kunne sammenligne lån. Forklaringen er, at efter du har sendt din låneansøgning, bliver du kreditvurderet. Du kan sammenligne ÅOP, som er det vigtigste.

Når du låner penge kan du måske få en fast rente eller en variabel rente. Hvis du har mulighed for at forhandle din rente, skal du naturligvis prøve at få en lavere rente, end den du bliver tilbudt.

I forbindelse med kreditvurderingen fastsættes din rente, som du derfor ikke kender, før du sidder med lånetilbuddene. Husk det koster ikke noget at indhente lånetilbud. Det er helt gratis. Det er vigtigt at påpege, at dine låneansøgninger skal være identiske.

Når du nu sidder med dine lånetilbud og skal vælge det billigste forbrugslån, har Folketinget gjort det lettere for dig. Tidligere havde mange svært ved at kunne udpege det billigste forbrugslån, fordi man ikke vidste, hvordan man gjorde.

Find dit lån online

Lån penge online er en god mulighed for mange, når de skal låne penge. Du kan søge efter billige forbrugslån her ved Cashbank.dk. Vi viser dig en oversigt over billige forbrugslån i Danmark, så du kan selv finde dit billige forbrugslån.

Der er flere og flere mennesker, der vælger lån online. Det kan være forbrugslån online eller kviklån eller sms lån. Det er der selvfølgelig flere årsager til.

For det første er der mange mennesker, der ikke bruger bankerne, som de fleste af os gør. De får ikke noget forhold til banken. Mange bruger kun banken til at have en lønkonto. Det er ikke der, man henvender sig, når man skal låne penge.

For det andet så er der en del bankforretninger, som bankerne ikke gør meget væsen af. Det går ud over de ”små” kunder, der måske ikke altid får den rette behandling og service.

Der er nogle bankforretninger, som bankerne gerne overlader til andre, fordi indtægten ikke står mål med indsatsen.

For det tredje mistede mange kunder tilliden til bankerne i forbindelse med Finanskrisen i 2008. I perioden op til krisen satsede mange banker stort, og mange fejlede og gik nærmest konkurs, hvis staten ikke var trådt hjælpende til.

Mange kunder kunne bagefter få problemer med at låne penge, da bankerne nu skulle konsolidere sig.

Der er andre forklaringer på, at mange foretrækker forbrugslån online. Nogle bryder sig om at gå i banken for at ansøge om et lån. Mange filialer er blevet lukket, og det betyder, at man måske skifter bankrådgiver ret ofte. Der er måske også blevet langt til banken.

Mange kan også godt lide anonymiteten ved at søge online. Det er lettere at acceptere et nej fra computeren end fra en person.

Få et lån, når du har lavet et budget

Det er klogt at lave en oversigt, et budget, over ens økonomi, uanset om man bor alene, eller man har en større familie. I budgetskemaet indføres alle indtægter og udgifter. Det er især vigtigt, at man husker alle udgifterne.

Man skal indføre posterne månedsvis for et helt år, da udgifterne sædvanligvis ikke er ens hver måned. Det betyder, at man nogle måneder har et vist beløb tilbage, mens man andre måneder måske har et lille underskud. Læs mere om at lægge budget her.

Når man har indført alle poster, kan man se, hvad der er tilbage af indtægterne, når udgifterne er betalt.

Du lægger de tolv måneders overskud og underskud sammen, og så dividerer du resultatet med tolv, hvorefter du har dit månedlige rådighedsbeløb, som er det samme beløb i gennemsnit hver måned.

Når du kender dit månedlige rådighedsbeløb, så ved du også, hvor meget du kan betale i afdrag hver måned. Du skal huske at opdatere dit budget, hver gang der sker ændringer i indtægter eller udgifter.

Et budget er om ikke alfa og omega, så i hvert fald et meget vigtigt redskab, når du skal låne penge.

Igennem tiderne er der mange kunder, der har givet udtryk for, at de syntes deres lån blev noget dyrere end forventet. Man fokuserede kun på rente, og glemte helt at kigge på gebyrerne, der ofte gør et lån dyrt.

Mange følte sig dårligt vejledt for ikke at sige vildledt. Derfor blev det lovbestemt, at låneudbyderne skal oplyse kunderne om lånets ÅOP.

ÅOP betyder årlige omkostninger i procent. Man kan sige, at ÅOP er kiloprisen på dit lån. Alle udgifter er indregnet i ÅOP. Lånet med den laveste ÅOP er det billigste lån.

Få et forbrugslån og opret et samlelån

Hvis du står i en dårlig økonomisk situation, som mange har gjort før dig, fordi de ikke har handlet fornuftigt i en kortere eller længere periode, kan det være en god idé at tage et forbrugslån for at få den gamle gæld af vejen.

Du har taget for mange små lån i form af for eksempel sms lån eller kviklån, og det kan være lidt svært at styre og ofte alt for dyrt. Hvis det er situation, skal du overveje at lave et samlelån.

Du vil sandsynligvis spare en del penge på på kort sigt, men også på lang sigt. På de små lån betaler man ofte en forholdsvis høj rente, og samtidigt med afdrag kan det være en dyr fornøjelse.

Her er det meget fornuftigt at optage et større lån til en billigere rente, så man kan indfri sine gamle og måske dyre lån. Mange låneudbydere tilbyder at klare det for dig.

Hvis du sidder stramt i det, økonomisk set, så vil det måske også være en god idé at lave en længere afdragsperioden.

Den store fordel ved at lave et samlelån er, at du får styr på din økonomi, men også at du i de fleste tilfælde vil spare mange penge, som vil påvirke din økonomi i en positiv retning. Du får også et meget bedre overblik over din økonomi.

Lån penge online med en hurtig og nem ansøgning

En ansøgning til et forbrugslån er hurtigt og nemt at lave. Det behøver ikke at tage lang tid.

Du starter med at finde en udbyder, hvor du vil søge lån. Alternativt bruger du vores guide: ”Se hvad du kan låne”. Du trykker på ”Ansøg her”, og bliver stillet over til låneudbyderens hjemmeside.

Her skal du først angive, hvor meget du vil låne, og hvor lang tid du vil bruge på at betale lånet tilbage. Du stilles derefter videre til et ansøgningsskema, som du udfylder, og sender din låneansøgning.

I nogle tilfælde vil du måske blive bedt om at sende bevis for løn og/eller årsopgørelse.

Du skal derefter afvente dit lånetilbud, som kommer i løbet af nogle få minutter. Dette lånetilbud skal du naturligvis læse godt igennem, inden du eventuelt accepterer det ved at bruge din digitale underskrift, NemID.

Det koster ikke noget at indhente lånetilbud, og vi opfordrer altid folk til at indhente flere lånetilbud fra forskellige låneudbydere.

De fleste låneudbydere tilbyder, at pengene bliver sat ind på din konto senest næste dag. Hvis du skulle fortryde din låneansøgning, så har du mulighed for at stoppe dit lån. Du kan læse mere om dine rettigheder her.

Forbrugslån uden sikkerhed

Når du søger et forbrugslån, vil det altid betyde, at du søger om et lån uden sikkerhed. Forbrugslån kan være et lån helt op til 400000 kroner, men det kan også være et mindre beløb. Du stiller ikke sikkerhed ved online lån.

Et lån uden sikkerhed betyder, at låneudbyderen ikke forlanger, at du skal finde en person, der vil kautionere for dig. Det forlanges heller ikke, at du skal kunne fremvise et eller andet bevis på, at du til enhver tid vil kunne betale lånet tilbage.

Det har også stor betydning, at du kan få hurtige lån, når du låner online. Det kan godt være lidt vanskeligere i banken.

Man kan sige, at du låner nærmest på dit glatte ansigt. Der er naturlig nogle krav fra låneudbyderen, som låneren skal kunne leve op til. Folk er blevet rigtig glade for disse forbrugslån uden sikkerhed.

Låneudbydernes krav ved forbrugslån

Et forbrugslån er som sagt et lån uden sikkerhed, og det er derfor forståeligt, at låneudbyderne har nogle krav til deres potentielle lånere. En ting er helt sikkert. For de fleste er det lettere at leve op til de krav, der stille af online låneudbydere, end de krav bankerne stiller.

Et af hovedkravene er spørgsmålet om alder. Du kan ikke låne, hvis du er under 18 år. Hos nogle få udbydere kan du låne, hvis du er 18 år, men det er helt klart, at jo ældre, du bliver, jo lettere er det at få et lån.

Et krav hvor alle låneudbydere er enige, er spørgsmålet om registrering i RKI. Hvis du er registreret som dårlig betaler i RKI eller i Debitor Registret, så kan du ikke låne penge hos nogen af vore låneudbydere her på hjemmesiden.

Hvis du skal låne et større beløb, vil der ofte være krav om at se dokumentation for løn og årsopgørelse.

Du skal have dansk statsborgerskab, og dansk bopæl. Mobilnummer og e-mailadresse skal stå i lånerens navn.

Bedøm venligst denne side
[Total: 0 Gennemsnit: 0]

Disse har måske også interesse: