DER

Peter Nissen

DER tilbyder dig lån på din måde. Du kan låne fra 10.000 kr og helt op til 100.000 kr hos DER. De tilbyderforskellige slags lån alt efter, hvad der passer bedst til dig. Her er det ikke kviklån og sms lån. Du låner med hurtig udbetaling og helt uden at skulle stille sikkerhed. DER går op i at dit lån passer til din økonomi, og du bliver derfor tilbudt forskellige muligheder.

DER
Lån penge og få opfyldt dine drømme. Står du og mangler lån 10000 til en ny mountainbike, lån 40000 til nye stuemøbler? Det kan også være du mangler lån 60000 til en spændende rejse, eller lån 100000 til husrenovering? Uanset hvad du skal bruge penge til så kan du nemt og sikkert låne hos DER.

Forbrugslån kan bruges til mange ting. DER blander sig ikke i hvad du vil bruge pengene på. De går kun op i at du bliver glad for lånet, og at din økonomi kan klare dit lån. Læs mere nedenfor om de forskellige låntyper de tilbyder.

DER lån

DER lån med budget. Det er som tidligere skrevet vigtigt for DER at de låner til kunder som har økonomi til at afbetale på lånet uden de kommer i økonomiske problemer. Derfor anbefaler de altid at man laver er godt budget. Med et brugbart budget, får du overblik over din økonomi, og samtidig også dit rådighedsbeløb. Læs mere om budgetlægning her.

Dit rådighedsbeløb viser dig hvad du har at gøre godt med hver måned, og det fortæller dig hvor meget du kan klare at afdrage hver måned. Det sparer dig for dumme omkostninger, og irriterende gebyrer senere hen. Det kan i virkeligheden spare dig mange penge, hvis du ud fra dit budget kan vælge det rigtige lån for dig.

 Når du lægger budget skal du huske at være realistisk med dine udgifter, også til mad og andre uundværlige udgifter.

DER Privat Finans

DER Privat Finans også kaldet Privatlån Plus er et fleksibelt hurtig lån. Du kan låne op til 100000 kr med en fast ydelse hver måned. Det smarte ved dette lån er, at du helt selv bestemmer farten af din tilbagebetaling. Har du i en periode bedre luft i økonomien og kan lave større afdrag, så kan du sætte dem op. Du kan også til hver en tid indfri dit Privatlån Plus, uden ekstra omkostninger.

På denne måde er Privatlån Plus en fleksibel lånemulighed, der giver dig frihed til at omarrangere på dit DER lån i de perioder hvor du har bedre økonomi til at afdrage. Hos DER kan du altid få personlige råd til hvilket lån der passer bedst til din økonomi. Du kan alDER Privat finanstid kontakte kundeservice hvis du er i tvivl hvilket lån der er det bedste for dig.

D.E.R

DER har også lavet et lån der hedder Tryglån. I det store hele betyder det bare at man har en ekstra sikkerhed på sit lån, hvis man feks. mister sit job. Man kan få Tryglån på helt op til lån 50000. Det specielle ved dette lån er den forsikring man køber med.

Forsikringen dækker hvis du dine afdrag hvis du går hen og mister dit job, og derfor ikke kan afdrage på dit lån. Det er en sjælden set mulighed for at tage et lån, der er beskyttet mod arbejdsløshed. Forsikringen dækker dine månedlige afdrag i op til 12 sammenhængende måneder hvis du står arbejdsløs.

Tryglån fungerer som et lån med sikkerhedsnet for dig. Prisen på denne forsikring afhænger af lånets beløb og løbetid. Du kan se prisen når du udfylder låneansøgningen.

D.E.R Lån

Med Lavrentelån kan du låne op til 50000 kr. Du får en fast lav rente fra 9,9%. Din endelige rente afgøres af din kreditvurdering. Du kan lave en løbetid på op til 72 måneder, og du bestemmer selv beløbet fra 5000 kr og op til 50000 kr. Du kan feks. vælge et lånebeløb på 25000 kr og en løbetid på 48 måneder. Så vil du have en månedlig afbetaling på 679 kr.

Med Quicklån kan du optage et  lån 25000. og selv bestemme beløb og løbetid. Her kan du også vælge et lånebeløb på feks. 10000 kr og en løbetid på 48 måneder. Det giver en fast månedlig afbetaling på 349 kr.

Vælger du at ansøge om et lavrentelån og din kreditvurdering viser at et Quicklån er mere pasende til din økonomi, så vil DER foreslå dig dette i stedet.

DER Privatlån

Når du beslutter dig for at ansøge om lån hos DER er det ganske nemt at ansøge. Du udfylder låneansøgningen med dit lånebeløb og den løbetid dit rådighedsbeløb nu tillader. Du sender den afsted og afventer at de foretager en kreditvurdering af dig. Svaret kommer indenfor en time.

Er du godkendt til lånet, vil du modtage en email med et link til elektronisk underskrift. Du logger ind med NemID og får adgang til låneaftalen. Når du har læst den igennem kan du godkende den med NemID og sende ind til DER. Når du underskriver med NemID sikrer du dig at det kun er dig der kan låne i dit navn, og du får en hurtigere ekspeditionstid på lånet.

Når DER modtager din underskrift på aftalen bliver pengene overført til din konto. De vil blive overført hurtigst muligt, hvilket for de fleste er samme dag. I nogle tilfælde kan de være på din konto dagen efter.

Pauselån

DER har et andet type lån, som de kalder for Pauselån. Også her kan du låne op til 100000 kr. Det specielle ved dette lån er at du kan sætte det på pause. Har du en periode brug for lidt ekstra penge til andre ting i dit budget, så har du med Pauselån mulighed for at få en betalingsfri måned.

Når behovet for en pause i form af en betalingsfri måned opstår, så tager du bare kontakt til kundeservice og aftaler det. Man behøver altså ikke på forhånd vælge sine betalingsfrie perioder på forhånd. Det er ment som en hjælpende hånd, nå afdragene på dit lån komme i vejen for andre vigtige poster i dit buget. DER blander sig selvfølgelig ikke i grunden til din pause.

På samme måde som Privatlån Plus har du en fast månedlig ydelse, fidusen ved denne lånemetode er bare pausemuligheden. Denne kan du benytte dig af to gange i lånets løbetid, dog kun 1 gang pr. år. Læs i dine betingelse hvordan du aftaler pauseperioderne.

Du vælger selv dit lånebeløb og løbetiden, og kan altså sætte lånet på pause, men du har også frihed til at indfri dit lån, hvis du pludselig får råd til det. Det koster ikke ekstra, så det står dig helt frit for.

Hvem kan låne ved DER?

Låneudbyderne kan selv bestemme hvad krav de stille til deres låntagere. det kan feks. være alderskrav, som varierer meget. Det kan være lån 18 år, lån 20 år, lån 23 år eller lån 25 år. Hos DER skal du være fyldt 20 år for at kunne ansøge.

Du skal også have dansk adresse og have en email. Desuden må du ikke være registeret i enten RKI eller Debitor Registeret. Du kan læse om RKI her.

Låneeksempel ved DER

  • Lånebeløb: 40000 kr
  • Løbetid 60 mdr (5 år)
  • Fast månedlig ydelse: 907 kr
  • Fast årlig debitorrente 9,9%
  • Samlet tilbagebetalingsbeløb: 54409 kr
  • Samlede kreditomkostninger kr. 14409 kr
  • Oprettelsesgebyr: 3200 kr
  • Samlede omkostninger pr. år i % (ÅOP) : 13,62%

Når man skal sammenlignelån, så skal man kigge på lånets ÅOP. Det er lovpligtigt for låneudbydere at oplyse ÅOP, og det er her du kan sammenligne omkostninger for de lån du søger. Hvis du skal sammenligne lån, skal de være ens, dvs. med samme lånebeløb og løbetid. Ellers giver det er forkert billede.

Bedøm venligst denne side
[Total: 0 Gennemsnit: 0]