Ferratum

Opdateret 29.05.2024
DK - Ferratum Kredit
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 2.500 - 50.000 kr
Løbetid 9 - 199 mdr.
Min. alder 21 år
ÅOP 24,99 %
 • Ansøg lån uden dokumentation

 • Udbetaling 45 minutter

 • Nem og hurtig kredit

 • Ingen etableringsgebyr

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Leasy Minilån
★★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 10.000 - 100.000 kr
Løbetid 36 - 120 mdr.
Min. alder 21 år
ÅOP 9,90 - 14,71 %
 • Kundefavorit

 • Hurtig Udbetaling

 • Nemt og overskueligt

 • Svar indenfor 1 time

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Nordcredit.dk
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 1.000 - 20.000 kr
Løbetid 1 - 12 mdr.
Min. alder 20 år
 • Lynhurtig udbetaling

 • Ingen binding

 • Nemt og sikkert

 • Dæk let et midlertidigt behov

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Cashper.dk
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 3.000 - 20.000 kr
Løbetid 2 - 6 mdr.
Min. alder 18 år
ÅOP 22,44 %
 • Meget populært

 • Pengene inden 1 time

 • Nem Ansøgning

 • Bedste Kautionistlån

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - BankNorden
★★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 500 - 500.000 kr
Løbetid 1 - 180 mdr.
Min. alder 18 år
 • Kundernes Favorit

 • Bedst i Test

 • Hurtig Udbetaling

 • Få 3 lånetilbud direkte på skærmen

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

Ferratum kan være dig behjælpelig med dit næste hurtig lån online. Det kræver ikke meget af dig at ansøge om et lån hos Ferratum. Det kan klares på 5 minutter og du får straks svar om du er godkendt til dit lån. Det kan ikke blive meget nemmere, for du kan endda gøre det med din mobiltelefon. Ferratum

Hos Ferratum lægger de stor vægt på at gøre det så let og overskueligt som muligt for dig at ansøge om lån. De går også meget op i at det skal gå hurtigt med svar og udbetaling af dit lån. De opererer i 22 lande og har derfor en del erfaring indenfor feltet. Derfor kan du trygt søge lån ved Ferratum, som også garanterer sikker håndtering af dine oplysninger.

Lån penge hos Ferratum. Hvad end du skal bruge dit lån til, så er online kviklån altid en mulighed. På nettet er der ingen der blander sig i hvad du vil bruge pengene på. Er det en brugt speedbåd, en splinterny cykel eller  noget helt tredje, så kan du låne op til 15.000 kr hos Ferratum.

Ferratum Kredit

Ferratum har lavet en låneordning der hedder Ferratum kredit. Når du låner på denne måde betaler du kun når du bruger af din kredit, og altså ikke hele tiden. Fuldstændig ligesom en kassekredit i banken. Med Ferratum kredit får du en kreditramme du kan bruge indenfor. Når du har brugt af den betaler du en lav ydelse hver måned, som giver dig ekstra råderum i økonomien.

Det er muligt at lave kreditten på op til 15.000 kr og du kan trække penge som du har lyst. Det er også muligt at trække hele beløbet ud på en gang. På den måde er det lidt mere fleksibelt end et almindeligt lån, og de tilbyder en lavere ente end hvis du skulle tage et mikrolån.

Fordele ved Ferratum kredit:

 • Du får et log-in og styrer selv din kredit online, sådan kan du også hele tiden se hvor meget du har brugt af den
 • Du betaler kun når du bruger af din Ferratum kredit
 • Der er intet oprettelsesgebyr
 • Du betaler kun rente af den brugte kredit, samt et gebyr, hver gang du trækker penge fra din kredit over til din NemKonto.
 • Ferratum blander sig ikke i hvad du bruger din kredit til

Lån gratis hos Ferratum

Lån penge gratis er muligt hos Ferratum, hvis du er ny kunde. Sådan var det tidligere, og er det på en måde stadigvæk. En ændring i Kreditaftaleloven pålagde kviklån og sms lån med en løbetid på under 90 dage en 48 timers betænkningstid. Lån penge 30 dage og hurtig lån hænger ikke sammen. For stadig at kunne tiltrække nye kunder tilbyder Ferratum de nye kunder rente- og gebyrfri kredit de første 30 dage i stedet for lån. Det eneste krav er at du betaler dem tilbage igen indenfor 30 dage. Du får også første udtræk gebyrfrit, og skal altså ikke betale det normale gebyr der er når man udtrækker penge fra kreditten.

På denne måde kan du låne helt op til 15000 helt gratis hos Ferratum. Hvis du bare lige har brug for hurtige penge som du ved, at du kan betale tilbage indenfor en måned, så kan en rente- og gebyrfri kredit være en god mulighed for dig. Du låner feks.15000 og betaler kun 15000 tilbage.

Hvis du undervejs finder ud af at du ikke kan betale kreditten tilbage inden de 3 dage er gået, så vil du kunne beholde din kredit, men skal betale renter og gebyrer for den.

Lån hos Ferratum hurtigt

Når du vil låne penge så udfylder du bare den nemme låneansøgning på deres hjemmeside. Til den skal du blot bruge CPRnr, kontonr, e-mail og mobilnr. Når du har udfyldt så trykker du send, og afventer.

Når din ansøgning er modtaget hos Ferratum, så vil de lave en hurtig kreditvurdering af dig. Det bliver gjort på baggrund af bl.a. din civilstatus, din boligsituation og dine gældsforhold. Du vil straks få besked på din skærm om hvor meget du kan få lov at låne hos Ferratum.

Når du har besluttet dig for at godkende lånet, så underskriver du med NemID og så er pengene på vej til dig hurtigst muligt. Er det indenfor åbningstiden som er 8-20 på hverdage og 10-17 om lørdagen, så har du pengene på din konto indenfor maks. 45 minutter. Er det udenfor åbningstiden kommer de næste hverdag inden 9.

Har du feks. brug for lån 3000 kr, 5000 kr eller 10000 kr, så er det muligt hos Ferratum.

Hvem kan ansøge hos Ferratum?

Der er ikke så forfærdeligt mange krav til hvem der kan ansøge hos Ferratum. Der er meget  forskel på hvad lånefirmaerne kræver af deres kunder. Feks. kan der være alderskrav på 18 år, 20 år eller 25 år. Alderskravet hos Ferratum er 23 år. Udover alderskravet så er det også nødvendigt at du har dansk adresse. Udlændinge på ferie kan derfor ikke låne penge online.

Det sidste krav er at man ikke må være registreret i RKI Registret eller Debitor Registeret. Det er helt umuligt at lave online lån hos Ferratum og alle andre låneudbydere hvis du er registeret i RKI. Det er for stor en risiko for firmaerne at løbe, når du i forvejen er registeret som dårlig betaler. Der er det vigtigt at du selv gør en indsats for at blive slettet af registeret før du kan låne.

Du behøver heller ikke at stille sikkerhed for dit lån online. Det betyder at du ikke skal stille hverken båd eller bil som sikkerhed eller kautionere for at få lov at låne. Dette gør lån hos Ferratum ret populære og processen meget nemmere. Du behøver heller ikke redegøre for hvad du vil bruge lånet på. Det blander de sig overhovedet ikke i. Det eneste de går op i er at du betaler dit lån til den aftalte tid.

Ferratum mobillån

Hos Ferratum kan du optage forbrugslån direkte via din mobiltelefon. Det er ikke et såkaldt sms lån, da du skal online for at søge om lånet, men de fleste har smartphones nu der kan gå på nettet. Det er en hurtig og effektiv måde at få kunder til at søge, da de fleste godt kan lide at gøre det på farten eller når de lige kommer i tanke om det.

De fleste bruger deres telefon eller tablet som computer nu om dage. På den måde kan du altid komme til penge når du har brug for det. Det tager ikke længe at ansøge og når du har sendt din låneansøgning afsted får du svar umiddelbart efter.

Men det er vigtigt at understrege at mobillånet altså ikke er anderledes end det lån du tager når du går online med din computer. Siden er bare tilpasset din  mobil eller tablet, så du ikke skal bakse med mini skriftstørrelser eller knapper der ikke virker. Egentlig har mobillånet erstattet sms lånet hos Ferratum, da det er ligeså nemt på deres mobilvenlige hjemmeside, som dengang man sendte en sms.

Lån penge med omtanke

Når du søger lån hos, så er det klogt at gøre det på baggrund af et budget. Et gennemarbejdet og opdateret budget kan hjælpe dig til at vælge det rigtige lån for dig hos Ferratum. Et budget viser dig dit månedlige rådighedsbeløb, der kan hjælpe dig, når du skal vælge lån hos Ferratum. Det er vigtigt, at man kan betale tilbage til den aftalte tid.

Hvis du alligevel dummer dig og hurtigt finder ud af, at du ikke skulle have fået et lån hos Ferratum, så er det godt for dig at vide, at du har visse rettigheder som forbruger. Du har blandt andet mulighed for fortrydelse inden for et vist tidsrum.

Lån penge billigt

Billige lån kan være vanskeligt at finde med mindre, man kan få et gratis lån. Det er altid en god idé at sammenligne prisen på et lån ved at sammenligne lånetilbud fra forskellige låneudbydere. Her kan ÅOP hjælpe os. Alle låneudbydere skal oplyse ÅOP, der faktisk angiver den samlede pris på et lån. Man indhenter sammenlignelige lånetilbud fra forskellige låneudbydere. Lånet med laveste ÅOP er det billigste lån. Mange mennesker har desværre store problemer med at vælge det rigtige lån. De forstår ikke alt det med renter og ÅOP. Det kan du læse mere om her.

Bedøm venligst denne side
[Total: 0 Gennemsnit: 0]

Populære låneudbydere