Spargo Finans

Peter Nissen

Spargo Finans er en helt ny og attraktiv lånemulighed fra Leasy, som du kender. Lånet kan mere eller mindre nu, hvis du ønsker du hurtige penge på kontoen til renovering af hus, eller bare et af de nemme lån? Så er Spargo Finans en rigtig god mulighed for et fleksibelt lån. Du kan låne helt op til 150000 kr.

Spargo Finanstilpasses efter dine behov. Lån pengeDit lån hos Spargo Finans kan også indfries uden at det koster dig en krone ekstra. Lån også f.eks. beløb som lån 70000, lån 100000 eller lån 125000 kr! Du har masser af lånemuligheder, så tag et lån hos Spargo Finans.

Spargo

Når du optager et lån hos Spargo , og sender ansøgningen afsted, så kan du generelt få svar indenfor en time. Du klikker på knappen “ansøg her”, så bliver du videresendt til Spargo, og så er du straks i gang med din låneansøgning hos. Det er helt gratis at ansøge, så du kan altid prøve og så se hvad du får af lånetilbud.

Dette er processen for ansøgning:

  • Vælg dit lånebeløb og løbetid
  • Udfyld spørgsmål i låneansøgningen
  • Modtag svar indenfor en time (generelt)
  • Godkend lånet med NemID
  • Pengene indsættes på din konto så hurtigt som muligt

Husk også at du har 14 dages fortrydelsesret på lån hos Spargo. Det kan du læse mere om her.

Lån uden sikkerhed

Hurtig lån uden sikkerhed eller kredit uden sikkerhed er uden tvivl en af forklaringerne på, at mange mennesker finder det attraktivt at låne online. Man er godt klar over, at det kan være dyrere end banklån. Men er det egentlig dyrere? Tilsyneladende er der rigtig mange mennesker, der ikke kan låne i banken. Der var også mange der mistede troen på deres bank under finanskrisen.

Mange troede før krisen, at deres bank var en bank de kunne regne med. Så fandt de ud af, at sådan hænger det ikke sammen, når der er krise. I årevis havde mange haft alle sine konti i banken, og aldrig stillet spørgsmål til eller overvejet at skifte bank. Under og efter finanskrisen fandt mange ud af, at banken delte kunderne op i A- og B- og endda C-kategorier. Her blev der desværre forskelsbehandlet, og mange var endt i C-gruppen, hvor man ikke kunne få godkendt et lån, selv om sikkerheden var i orden.

Derfor er det nu så populært med online lån, at mange end ikke overvejer at søge lån i banken. Det er mulighed for hurtig lån med hurtig udbetaling der lokker.

Spargo Finans lån

SpargoLån op til 150.000 kr uden at du behøver stille sikkerhed med et Spargo Finans lån. Lån uden sikkerhed.

Du har også mulighed for at indfri lånet før tid kvit og frit, så det koster dig ikke noget. Det er en god ting hvis man pludselig får penge til at betale hele lånet ud. Man kan ikke låne hos Spargo Finans hvis man er registreret i RKI eller Debitor Registeret. Er du det, så læs mere her: Lån trods RKI. Du kan tjekke her om du er i Debitor Registeret og her for RKI. Det er selvfølgelig helt op til dig hvad du vil bruge pengene til. Du kan lave feks. lån til indskud, og bruge afdragsfriheden i starten af låneperioden, hvis du også godt vil kunne købe møbler. Du kan også lave lån til møbler.

Der er selvfølgelig også mulighed for at låne større beløb, så du f.eks. kan lave lån til motorcykel, bil eller lån til båd.

Lån med NemID

Spargo Finans tilbyder dig lån på op til 150.000 kr, og du kan generelt set forvente svar indenfor en time. Du kan søge lån alle tider på døgnet, da du ikke er bundet af åbningstider. Du kan have pengene på din konto senere samme dag, hvis du ansøger indenfor bankens åbningstider, ellers kommer de så hurtigt som næste hverdag.

Lån med NemID. Du underskriver lånet med NemID, hvilket gør både ansøgningsprocessen og godkendelsen meget hurtigere.  Der er ikke mere behov for at underskrive fysiske papirer, som i gamle dage. Du bruger bare dit personlige nøglekort og kode. Din digitale signatur sikrer samtidig at du kun kan låne i dit navn. Læs mere om digital signatur her. Du er selvfølgelig garanteret sikker behandling af dine personlige data. Det er ikke muligt at få lån uden NemID hos Spargo Finans.

Lån med budget

Når du låner penge er det altid en god ide at have lagt et budget forinden, så du har styr på din økonomi. Lån hos Spargo Finans med budget, så du vælger den rette løbetid der passer bedst til dit rådighedsbeløb. Læs mere her om rådighedsbeløb. Hvis du vælger en for høj månedlig afbetaling, er det ikke godt for din økonomi. Du kan risikere at ende i RKI eller Debitor Registeret hvis du ikke kan afbetale på dit lån. Så læg et godt budget inden du låner, læs mere om det her.

Det er sjældent, at der er lige meget til overs på kontoen hver måned. I manges økonomi gælder det, at rådighedsbeløbet i flere måneder er stort, med mange penge tilovers, mens der i enkelte måneder faktisk kan være underskud ifht udgifterne. Så læg dit budget for et helt år, så du har styr på hvilke måneder der er lavvande.

Gode råd fra Spargo Finans

Spargo Finans giver dig en række gode råd til hvordan du låner penge bedst. se punkterne herunder. Det er op til dig om du gør brug af rådene.

  • Lån ikke mere end du har brug for (har du kun behov for lån 50000 kr så lad være med at lave lån 60000 kr, du skal betale lånet tilbage)
  • Overvej dine muligheder inden du låner
  • Vælg den rigtige løbetid
  • Sammenlign ÅOP* på dine lånetilbud for at finde billige lån
  • Læs lånevilkår grundigt igennem inden du underskriver

Læs mere om ÅOP via dette link, og bliv klogere på at låne billigt.

Låneeksempel: Lån 150.000 kr

Fast årlig debitorrente 9,90% – 26,08%.
ÅOP 11,94% – 29,16%.
Månedlig ydelse mellem 2.095 – 3.505kr.
Samlet beløb, der skal betales tilbage er kr. 251.294 – 420.245.
Samlede kreditomkostninger kr. 101.294 – 270.245.
I beregningen er inkluderet oprettelsesgebyr på 12.000.
Løbetid minimum 12 måneder – maksimum  120 måneder.
Maks. ÅOP 46,36%.

Alle beregninger er baseret på betaling via HomeBanking.

Bedøm venligst denne side
[Total: 0 Gennemsnit: 0]