Vivus

Opdateret 24.07.2024
DK - Kliklån
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 10.000 - 150.000 kr
Løbetid 48 - 102 mdr.
Min. alder 20 år
ÅOP 9,9 - 26.08 %
 • Pengene hurtigt på kontoen

 • Kviklån uden sikkerhed

 • BEMÆRK: Høj udbetaling

 • Direkte svar

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Ferratum Kredit
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 2.500 - 50.000 kr
Løbetid 9 - 199 mdr.
Min. alder 21 år
ÅOP 24,99 %
 • Ansøg lån uden dokumentation

 • Udbetaling 45 minutter

 • Nem og hurtig kredit

 • Ingen etableringsgebyr

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Leasy Minilån
★★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 10.000 - 100.000 kr
Løbetid 36 - 120 mdr.
Min. alder 21 år
ÅOP 9,90 - 14,71 %
 • Kundefavorit

 • Hurtig Udbetaling

 • Nemt og overskueligt

 • Svar indenfor 1 time

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Cashper.dk
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 3.000 - 20.000 kr
Løbetid 2 - 6 mdr.
Min. alder 18 år
ÅOP 22,44 %
 • Meget populært

 • Pengene inden 1 time

 • Nem Ansøgning

 • Bedste Kautionistlån

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - PayMark Finans
★★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 10.000 - 150.000 kr
Løbetid 36 - 120 mdr.
Min. alder 20 år
ÅOP 9,9 - 19,56 %
 • Kunde favorit

 • Indfri uden gebyr

 • Nem Ansøgning

 • Sikkert og fortroligt

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - BankNorden
★★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 500 - 500.000 kr
Løbetid 1 - 180 mdr.
Min. alder 18 år
 • Kundernes Favorit

 • Bedst i Test

 • Hurtig Udbetaling

 • Få 3 lånetilbud direkte på skærmen

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Leasy Kontantlån
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 10.000 - 150.000 kr
Løbetid 36 - 120 mdr.
Min. alder 21 år
ÅOP 9,9 - 26,08 %
 • Nem Godkendelse

 • Lån på dine præmisser

 • Kundefavorit

 • Pengene direkte ind på kontoen

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - DER PrivatLån Plus
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 10.000 - 100.000 kr
Løbetid 36 - 120 mdr.
Min. alder 21 år
ÅOP 9,9 - 26.08 %
 • God Rente

 • Hurtig Udbetaling

 • Høj kundetilfredshed

 • Du skal ikke stille sikkerhed for lånet

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

Lån penge hos Vivus.dk i dag! Står du og har brug for et hurtig lån til det du mangler? Det kan være lån 500 kr eller lån 1000 kr bare til at klare tiden op til du får løn. Det kan feks. være en ny cykel som du kan bruge til at køre på job. Det kan også være en computer til dit nye  studie.  Det kan også være noget helt tredje. Det blander Vivus sig overhovedet ikke i.

Vivus

Inden du går i gang med at låne, så skal du vide, at du har rettigheder som forbruger. Du har også mulighed for at fortryde, at du har taget et lån. Det kan du læse mere om her.

Vivus går op i at tilbyde sine kunder en nem og hurtig løsning til at få et forbrugslån. De opfordrer deres kunder til at tænke sig om inden de optager lån, men har lavet en simpel låneansøgning til dem der ønsker at vide hvad deres muligheder er. Vivus bruger meget energi på at holde sig opdaterede indenfor feltet og tilbyder dig den smarteste måde at optage lån på.

Lån gratis hos Vivus

Lån penge på forskellige måder hos Vivus. Når du som ny kunde gerne vil optage lån hos Vivus, vil du kunne se på deres hjemmeside at de tilbyder dig en kreditmulighed. Det vil sige at du kan bruge den fuldstændig ligesom en kassekredit i banken. Du kan bruge lidt af gangen eller det hele på en gang. Og du betaler kun renter for det du bruger af den.

Lån penge gratis hos Vivus. Vivus giver dog også deres nye kunder mulighed for at låne helt gratis i op til 30 dage. Der er ingen oprettelsesgebyr eller andre skjulte omkostninger forbundet med dette mikrolån. Du kan som ny kunde låne 4000 kr som mikrolån og ende med at betale præcis det du har lånt tilbage. Altså vil lånet være helt gratis. Det kræver bare at du betaler tilbage inden den første måned er gået.

Så hvis du står og mangler hurtige penge men ved at du har mulighed for at betale dem tilbage indenfor en måned, så er et gratis lån faktisk muligt. Det er en super god mulighed for folk som er i kortvarigt pengemangel. Om du bruger mikrolånet på at betale ubetalte regninger, eller en ny mobil som er på tilbud, er ligegyldigt for Vivus.

Man skal bare være opmærksom på den nye kviklånslov som trådte i kraft i januar 2017, som gør at man har en betænkningstid på 48 timer før man kan godkende mikrolånet. Du kan læse mere her.

Lån rentefrit 

Hvis du vælger den førnævnte mulighed med en kredit hos Vivus, så kan du få tilbudt den rentefrit de første 30 dage, hvis du er ny kunde.  Det er det samme som lån penge gratis i 30 dage . Det vil sige at du ikke behøver at betale renter på den første måned af din kredit. Det er helt gebyrfrit at lave kreditten, så du skal ikke betale oprettelsesgebyr når du laver den. Altså kan du slippe for at betale tilbage på din kredit i starten.

På denne måde kan du få en risikofri mulighed for at se om kredit er noget der passer dig. Du kan derfor også ende med at få en helt gratis kredit, hvis du betaler den tilbage inden der er gået en måned. Så har du betalt 0 kr i oprettelses, 0 kr i renter og 0 kr i gebyrer. Dermed et helt gratis lån.

Lån med budget

Hver gang du låner, skal du gøre det med omtanke. Du må ikke låne uden at bruge dit budget. Dit  budget fortæller dig, hvor stort dit månedlige rådighedsbeløb er. De penge der er tilbage, når du har betalt alle dine udgifter. Dit rådighedsbeløb fortæller dig, hvor meget du kan betale i afdrag på et lån.

Hvordan ansøger jeg om lån/kredit hos Vivus?

Denne Vivus profil kan du også senere bruge til at administrere din kredit, feks. hvis du gerne vil have et overblik over hvor meget du har brugt af den, eller hvis du ønsker at forhøje den. Det er også denne profil du skal bruge hver gang du vil se informationer vedr. kreditaftalen, betalinger, hvis du vil se fakturaer og kreditgrænser. Du kan også her indfri din kredit eller foretage rentebetalinger.
Trin to er at underskrive din kreditansøgning med NemID så lånefirmaet ved at du er dig. Det er også sådan du accepterer din kreditaftale. Trin tre er at du straks vil modtage et svar på skærmen om din ansøgning er godkendt. Kreditaftalen vil blive sendt til dig på e-mail, og pengene overføres hurtigst muligt.

Hvor hurtigt får jeg pengene fra Vivus?

Hvor hurtigt det går afhænger lidt af hvornår du ansøger. Er det indenfor deres åbningstid hverdage mellem 8-17.30 vil du modtage dem senere samme dag. Udenfor åbningstid vil de blive overført næstkommende hverdag. Du vil modtage en sms når pengene bliver overført fra Vivus.

Hvem kan låne hos Vivus?

Der er meget forskellige krav hos låneudbyderne til hvem der kan ansøge. Det kan feks. være alderskrav der hedder du skal være fyldt 18 år, 23 år eller 25 år. Hos Vivus er alderskravet 20 år. Udover det har låneudbyderne tilfælles at de ikke tilbyder lån til folk der er registreret i RKI eller Debitor Registeret. Det er simpelthen for stor en chance for dem at tage.
Et andet meget almindeligt krav, som også stilles hos Vivus, er at du skal være dansk statsborger og have dansk adresse. Du skal have en dansk bankkonto, dansk telefonnummer og en aktiv e-mailadresse for at lave lånet. Uden disse bliver du ikke godkendt. Vivus beder også om at du ikke er navne eller adressebeskyttet.
Vivus vil også foretage en individuel kreditvurdering af din ansøgning. De har sat nogle kreditgrænser for to forskellige aldersgrupper som ligger således: Er du 20-22 år kan du 1. gang låne 2000kr, 2. gang 3000 kr, 3. gang 5000 kr, og 4 gang og fremefter 8000 kr. Er du til gengæld fyldt 23 år- 80 år kan du 1. gang låne 4000kr, 2. gang 6000 kr, 3. gang 8000 kr og 4. gang og fremefter 12.000kr.

 Gode råd fra Vivus

Vivus har lavet en række gode råd til der som ønsker at låne penge. De ønsker glade og tilfredse kunder der forstår vilkårene ved en Vivus kredit. Det er en finansiel mulighed, for folk som har kortsigtede finansielle behov. Derfor råder de dig til at læse og blive bekendt med deres lånevilkår. De råder også til at man vurderer om man virkelig har brug for kreditten, og om du kan betale rentebetalingen eller indfri din Vivus kredit til tiden.

Beregn, hvor stort et beløb du har brug for, og lån ikke mere end det. Hvis du kun har brug for lån 3000 kr, så lad være med at låne feks. 5000, eller  10000 kr. Vivus kreditten er egnet hvis du har en akut uforudset udgift, men har en fast indkomst og kan betale rentebetalingen hver 30. dag, eller indfri kreditten.

Vivus kreditten er derimod ikke egnet hvis du vil bruge den til at betale andre lån eller kreditter tilbage. Heller ikke hvis du ikke er sikker på du kan betale den tilbage.

Hvad gør jeg hvis jeg har problemer med at indfri min kredit eller mit lån?

Det er altid en god ide at holde sig til kun at have lån et sted. det kan være sværere at holde styr på hvis du har lån flere steder. Hvis du alligevel ender med at have problemer med en betaling eller at indfri hele din kredit, så opfordrer vi dig til at kontakte Vivus kundeservice, og tage en snak med dem om problemet. Det er vigtigt at du gør det ligeså snart du kan se at du har problemer. Udsæt det ikke, for jo længere tid der går før du gør noget ved det, jo sværere er problemet at løse.

Bedøm venligst denne side
[Total: 0 Gennemsnit: 0]

Populære låneudbydere