Lån 4000

Lån 4000Lån 4000 i dag! Hvis du står og mangler penge, altså står med et akut pengeproblem, som egentlig kunne løses, hvis du fik din løn 14 dage før? Så kan du nemt og simpelt tage et hurtig lån som kan afhjælpe problemet. Lån med NemID hjælper dig til et hurtig lån. Lån 4000 kr. er så nemt som ingenting.

Du skal bare huske at se på dit budget. Hvor stort er dit rådighedsbeløb? Når du lægger et budget, finder du dit rådighedsbeløb. Det er vigtigt at vide, hvor mange penge man har til overs hver måned. Dit månedlige rådighedsbeløb. Det er vigtigt, når du skal afgøre om et lån skal hurtigt betales tilbage, eller om det skal være over 12 måneder.

Et udbud af online låneudbyderne tilbyder lån på helt op til 4.000 kr helt gratis til nye kunder. Lån penge hos LendOn,  Simbo.dk, Vivus.dk eller Ferratum, som tilbyder disse lån.  Grunden til at de ønsker at låne 4.000 kr. ud er, at det skaffer nye kunder. Kunder som muligvis ender med at tage lån igen og igen, og måske ikke altid får betalt tilbage til tiden.

På den måde er det ikke hemmeligt hvad låneudbyderne får ud af disse gratis lån 4000 kr. De håber på at man dummer sig og ender med at betale en formue i renter. Men man er selv herre over ens handlinger, så der er ingen kære mor. Man skriver under på lånets betingelser, før det overhovedet kan sættes i gang. Dette kan dog pga. den nye Kreditaftalelov vedr. kviklån ikke gøres, før man har haft en tænkepause på 48 timer. Det kan du læse mere om her.

Lån 4.000 kr som ung på 18 år

Det har ikke altid været sådan, at unge helt ned til 18 års alderen kunne låne penge, da man generelt mente, at de blev fristet for let. Sådan er det ikke mere. Du kan sagtens låne 4000 kroner, når du er fyldt 18 år. Der er flere og flere låneudbydere der godt vil låne penge til unge på 18 år. For når man fylder 18 år bliver man voksen og træder ind i de voksnes rækker.

Derfor forventes der at man kan træffe overvejede beslutninger for sit liv og sin økonomi. Det kan man så være enig eller uenig i, men muligheden er der.  Nupp.dk, Lånlet og Selene Finans er nogle af de låneudbydere der tilbyder lån 4000 kr til unge fra 18 år. Og man kan føle sig ganske tryg. Man kan ansøge gratis og uforpligtende og så overveje om man vil acceptere eller besinde sig og vente lidt.

Der er også nogle af låneudbyderne, som tilbyder lån 4.000 kr fra 20 år, eller 23 år. Eksempler på låneudbydere der tilbyder lån 20 år: Føniks privatlån, Lendon eller Fokuslån.  Lån 23 år: Bank Norwegian.dk eller Ferratum. DU kan selvfølgelig også låne andre beløb gratis. Du kan søge lån 10000 kroner eller lån 40000 kroner, hvis det er det, du har behov for. Hvis du kun har brug for 1000 kr, så er der ingen grund til at låne 2000 kr.

Lån 4.000 kr med sms lån

Lån 4.000 kr med hurtig lån, sms lån eller kviklån, som alle er forskellige ord for det samme. Når du skal til at ansøge om et lån 4000 kr kan det være en god ide at sammenligne lånene, og kigge på deres ÅOP. Kreditaftaleloven pålægger låneudbyderne nogle krav. De skal blandt andet oplyse om ÅOP. Det er lånets årlige omkostninger i procent, og det er det vigtigste at kigge på, hvis det ikke er et gratis lån, du tager. Du skal altså være opmærksom på hvad du skal betale, når du optager lånet (f.eks. oprettelsesgebyrer) og renterne. Det er smartest at kigge på lånets ÅOP.

Hvis du skal sammenligne lån er det vigtigt, at du vælger de samme betingelser for lånet. Altså samme lånebeløb og samme låneperiode. Lånet med laveste ÅOP er det billigste lån. Hvis du søger et gratis lån er der ikke den store forskel på betingelserne. Hos de fleste udbydere skal man betale tilbage indenfor 30 dage, for at lånet forbliver gratis. Alternativt kan du søge om et rentefrit hurtig lån. Her betaler du kun et oprettelsesgebyr, og får ellers lånet rentefrit. Den nye spiller på banen Nupp.dk tilbyder disse rentefrie lån.

Gode råd  ved lån 4000 kr

 • tjek renter, gebyrer og ÅOP, inden du accepterer dit lån lån 4000 kr
 • tjek at lånet svarer til dit behov
 • tjek at løbetid er det, der passer dig bedst
 • overvej om du muligvis kunne skaffe pengene på anden vis
 • Tjek oprettelsesgebyr (tjek at der ikke er et ansøgningsgebyr du skal betale)

Hvordan ansøger jeg om lån 4000 kr?

Det er nemt og hurtigt at ansøge om lån 4000 kr. Du sender låneansøgning afsted. Låneudbyderen kigger på den og vil i langt de fleste tilfælde godkende inden for ganske kort tid og så sende en godkendelse tilbage til dig. Så læser du den igennem, tænker dig godt om og skriver under med dit NemID. Derefter vil pengene gå ind på din konto, og du er fri til at bruge dem, som du lyster. Husk at du bare skal være fyldt 18 og have NemID. Hvis du har besluttet dig for et gratis lån, kan du jo sætte en alarm på din telefon efter 14 dage, så en uge senere og så et par dage senere, så du ikke glemmer at betale dit lån 4000 kr til tiden.

Fordele/ulemper ved lån 4000 kr

Vi har listet fordele og ulemper ved disse lån, og så er det nu du skal tænke dig rigtig godt om!

 • Lån 4.000 kr til enhver tid uden at skulle redegøre for hvad DU vil bruge pengene til
 • Lån 4.000 kr med fortrolig behandling af dine informationer
 • Lån 4.000 kr og du kan bruge pengene, når de er på din konto i dag, også efter bankens lukketid
 • Lån 4.000 kr i dag helt gratis som ny kunde
 • Lån 4.000 kr med risiko for at betale oprettelsesgebyr
 • Lån 4.000 kr i dag og pas på med ikke at bruge online lån som en buffer for dårlig økonomi
 • Lån 4.000 kr og betal høje renter
 • Lån 4.000 kr i dag og mist unødigt penge hvis du ikke tænker dig om

Hvad gør jeg hvis jeg ikke kan betale mit lån 4000 kr tilbage?

Som udgangspunkt skal du sørge for at betale til tiden. Men har du problemer med dette, så kan du tage kontakt til din låneudbyder og forhøre dig. Måske du kan få en afdragsfri eller rentefri periode. Det er ikke alle firmaer der vil være dig behjælpelig, men du kan læse om der står noget på deres hjemmeside eller i lånekontrakten vedr. dette. Hvis du ikke selv handler, risikerer du at ende i RKI Registret eller i Debitor Registret.

Bedøm venligst denne side
[Total: 0 Gennemsnit: 0]