Nupp lån

Opdateret 24.07.2024
DK - Ferratum Kredit
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 2.500 - 50.000 kr
Løbetid 9 - 199 mdr.
Min. alder 21 år
ÅOP 24,99 %
 • Ansøg lån uden dokumentation

 • Udbetaling 45 minutter

 • Nem og hurtig kredit

 • Ingen etableringsgebyr

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Nordcredit.dk
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 1.000 - 20.000 kr
Løbetid 1 - 12 mdr.
Min. alder 20 år
 • Lynhurtig udbetaling

 • Ingen binding

 • Nemt og sikkert

 • Dæk let et midlertidigt behov

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Leasy Minilån
★★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 10.000 - 100.000 kr
Løbetid 36 - 120 mdr.
Min. alder 21 år
ÅOP 9,90 - 14,71 %
 • Kundefavorit

 • Hurtig Udbetaling

 • Nemt og overskueligt

 • Svar indenfor 1 time

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Cashper.dk
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 3.000 - 20.000 kr
Løbetid 2 - 6 mdr.
Min. alder 18 år
ÅOP 22,44 %
 • Meget populært

 • Pengene inden 1 time

 • Nem Ansøgning

 • Bedste Kautionistlån

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - BankNorden
★★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 500 - 500.000 kr
Løbetid 1 - 180 mdr.
Min. alder 18 år
 • Kundernes Favorit

 • Bedst i Test

 • Hurtig Udbetaling

 • Få 3 lånetilbud direkte på skærmen

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

Ansøg online og få dit Nupp lån i dag. Du mulighed for at lave små lån på 1000 – 6000 kr. Har du brug for en hjælpende hånd til din økonomiske situation? Eller har du bare fundet den helt rigtige sofa som lige nu er nedsat til 6.000 kr? Så kan du sagtens optage et lån online hos Nupp. Det er hurtigt, nemt og sikkert. Når du låner online er det vigtigt at kende dine rettigheder som forbruger. Du har faktisk mulighed for at fortryde dit lån inden for et vist tidsrum.

Nupp

Lån penge hos Nupp hvor du får svar på din låneansøgning med det samme. Nupp garanterer at du får en fortrolig behandling af dine oplysninger, og der spørges ikke ind til hvad du vil bruge pengene på. Det kan næsten ikke være nemmere at lave hurtig lån på nettet.

Hvis du sidder og kigger på lån online, og du ønsker et lille lån i f.eks 14 dage. Så kan du sagtens tage Nupp lån med i dine overvejelser. Vi anbefaler altid at man ansøger om kviklån eller sms lån hos flere udbydere for at finde det billigste lån. Hvis du ansøger helt gratis om et lån hos Nupp.dk, så har du mulighed for at sammenligne lånets pris med andre låneudbydere.

Lån hos Nupp

Når man sammenligner lån hos de forskellige låneudbydere, så er der nogle faktorer man skal være opmærksom på. Først og fremmest er det vigtigt at lånene er sammenlignelige. Dvs. de skal være på samme beløb og samme løbetid. Har du søgt sammenlignelige lån, så skal du kigge på lånets ÅOP. Dette fortæller dig hvad lånets samlede omkostninger er pr. år. Det er vedtaget ved lov at man i Danmark skal fortælle lånets Årlige Omkostninger i Procent.

Når du så har sammenlignet ÅOP for at finde det lån der er billigst, så er der også andre ting du skal overveje. Der kan nemlig være forskel på hvor hurtigt lånet bliver udbetalt. Står du og mangler pengene nu, kan det være et problem hvis de ikke udbetaler med det samme. Der kan også være fordele som gør at du ikke synes, at det billigste er det bedste valg for dig.

Rentefrit lån

Hos Nupp.dk kan du få lånet rentefrit i en periode på 60 dage. Nupp tilbyder dig lån uden at stille sikkerhed på op til 6.000 kroner rente- og afdragsfrit i 60 dage. Dvs. de første 60 dage skal du ikke betale renter eller afdrag af på dit lån. Ønsker du lån over lang tid bør du over et forbrugslån.

Det er en god ting, hvis du ikke fra starten af har penge til at afdrage, men ved at du får økonomi til det senere. Du skal dog være opmærksom på at der kan forekomme oprettelsesgebyrer, så du ikke slipper helt for at betale noget fra starten.

Hvis du feks. gerne vil låne penge til bøger til studiestart, så er det meget rart at du de første to måneder kan slippe for at betale af på lånet. Så har du penge til alle de andre omkostninger der kommer med opstart af studie. Der er altid ekstra omkostninger i starten, og det kan være svært at betale dem sammen med dine afdrag. På denne måde får du lidt ekstra luft i økonomien i starten, før du påbegynder din afbetaling.

Hvem kan låne penge hos online?

Der er mange forskellige krav hos låneudbyderne når man vil lave et kviklån online. Nogle låneudbydere har valgt at de kun vil tilbyde lån til folk over 20 år, 23 år eller 25 år. Hos Nupp skal du bare være fyldt 18 år. Man tilbyder kun små lån med kort løbetid, og derfor er det ikke vigtigt at man er ældre.

Udover det så vil de også gerne vide at du har en fast indtægt, og at du er bosat i Danmark. Det ville være for nemt at slippe for at betale hvis man boede i et andet land, og kunne tage pengene med sig. Og den faste indtægt ønsker de oplyst for at kunne vurdere om du kan betale lånet tilbage.

Det sidste krav , som skal opfyldes, er at man ikke er registreret i RKI Registret eller Debitor Registret. Er man registreret som en dårlig betaler, så er det umuligt at få et online lån. Det er simpelthen for risikabelt for låneudbyderne at tilbyde lån til folk med denne historik. Så hvis du er i RKI skal du først arbejde på at komme af med din RKI registrering.

Hvordan foregår lån hos Nupp.dk?

Hvis du ønsker lån hos Nupp så skal du bare udfylde skemaet på deres hjemmeside. Dertil skal du bruge dit CPR nr og dit kontonummer. Du vil få svar på din ansøgning få sekunder efter du har sendt den. Udover det skal du have dit NemID, da det er dette du underskriver aftalen med, når den er tilsendt dig fra låneudbyderen.

Når din låneansøgning er godkendt vil du modtage en mail, hvori der er et link. Dette link skal du følge og du vil komme ind på en side hvor der bedes om dit NemID. Dette bruger du bare som du plejer. Det er din underskrift du sender afsted, så det er din accept på lånet.

Nupp har ekspeditionstid i hverdage mellem 9 – 20 og i weekenden 11-16, så sender du din ansøgning indenfor dette tidsrum, vil pengene være på din konto inden for 30 minutter. Er det udenfor deres ekspeditionstid, så må du påregne, at pengene først overføres når ekspeditionen igen er åben.

Lån hos Nupp med fornuft

Når du optager et kviklån hos Nupp, så er det en god ide at overveje hvad du egentlig har brug for og hvad din økonomi kan klare. Har du feks kun har brug for lån 2000 kr eller 3000 kr så er der ingen grund til at du låner 5000 kr.

Inden du ansøger om lån er det en god ide at lægge et budget. Selvom det er små lån er det en god ide at vide hvor meget dit månedlige rådighedsbeløb er. Når du kender det, kan du bedre udregne hvor meget dine månedlige afdrag skal være, og hvor hurtigt du kan betale lånet tilbage. Det hjælper et budget dig med. Først når du kender dit månedlige afdrag, kan du få din rente at vide, de mest populære afdragsperioder løber fra 12 24 eller 36 måneder.

Har du problemer med at betale dine afdrag er der ingen kære mor. Du står selv til regnskab for at du betaler tilbage til tiden, og kan du ikke det, så skal du ikke tage et lån online.

Låneeksempel:

Marc er studerede og er lige begyndt på et nyt semester. Til det har han brug for en ny computer. Han har selv sparet lidt op så han mangler kun 6000 kr for at få den han gerne vil have. Den er i øvrigt på tilbud og koster normalt 10000 kr. Derfor går Marc på nettet og læser op om online hurtig lån.

Marc har for længst lavet et budget, fordi han godt kan lide at have styr på sin økonomi. Derfor ved han at han sagtens kan betale 279 kr hver måned på et lån på 6000 kr. Dette betyder at han kommer til at betale i 36 måneder, men det passer ham fint. Computeren holder alligevel meget længere end det, og han ved at han får glæde af den.

Derudover kan han læse sig frem til, at der på Nupp er 60 dage rentefrit, og det er han glad for, for han vil gerne have penge til den første tid på studiet at se lidt godt ud i nyt tøj. Sådan her ser betingelserne ud for hans lån:

 • Lånebeløb: 6000 kr
 • Afbetalinger: 36 ydelser (3 år) som bare kører via betalingsservice
 • hans månedlige ydelse efter rentefri periode på 60 dage ligger på 279 kr
 • Debitorrenten på dette lån er 27,95%
 • ÅOP er 38,4% (dvs. lånets samlede omkostninger pr år er 38,4%)
 • Der er oprettelsesgebyr på 200 kr for at lave lånet, og et månedligt gebyr på 33 kr for fakturering.
 • Samlede kreditomkostninger på 4071 kr.
 • Samlet tilbagebetaling på 10.071 kr

Marc vurderer, at han sparer på prisen af computeren ved at købe den på denne måde. Computeren koster normalt 10.000 kr. Med hjælp fra Nupp kan han købe det hele for 10.071 kr over 3 år. Derfor vurderer Marc, at denne låneudbyder er den bedste løsning for ham.

Bedøm venligst denne side
[Total: 1 Gennemsnit: 5]

Populære låneudbydere