Føniks lån

Føniks Privatlån kan med et lån på helt op til 100.000 kroner være med til, at du kan få opfyldt dine drømme og forventninger. Pengene kan du naturligvis bruge til lige det, du ønsker. Er det den store ferierejse, der nu skal foretages? Eller er det de nye møbler, I har talt om så længe? Valget er dit. Føniks lån kan være din vej til et nyt lån. Du kan tage et lån her og du vil få muligheden for at bruge pengene samme dag.

Lån penge hos Føniks Privatlån

Føniks privatlån

Lån penge eller spar op! Det er ofte overvejelsen i mange familier. Der kan tales både for og imod. For en del år siden var opsparingen den gængse måde at skaffe penge til for eksempel udskiftning af sofamøblerne. Folk sparede op og betalte kontant. Det er jo langt hen af vejen fornuftigt. Problemet var bare, at inflationen ofte betød, at det ofte var en dårlig forretning. Prisen på det man ønskede sig, var i mellemtiden blevet meget dyrere. Pengene var faktisk blevet mindre værd. I dag er inflationen ikke så stor, og dermed er det måske igen fornuftigt at spare op i stedet for at låne.

Dengang inflationen var høj, steg både priser og lønninger hurtigt. Det betød, at hvis man lånte penge til at købe et hus, så steg værdien på huset, mens gælden faktisk blev mindre værd. Mange tjente derfor gode penge ved at låne i stedet for at spare op.

Om man vil låne penge og få det, man gerne vil have her og nu, eller om man vil spare op og vente med at købe, er  også et spørgsmål om mentalitet, og hvordan man styrer sin økonomi og sine penge. De har været mennesker, der lånte 50000 kroner i banken til opsparing. Det gjorde man ud fra filosofien, at hvis man vidste, at der skulle falde et afdrag hver måned, så var det muligt. Hvis man derimod spare op selv, blev det ofte ikke til noget.

Lån penge hvis du har overblik over økonomien

Når du skal låne penge er det vigtigt, at du har eller får et godt overblik over din økonomi. Den bedste måde til at få dette gode overblik over ens økonomi er ved at lægge et budget. Der findes mange forskellige steder på nettet, men du kan hente et her.

Du skal derefter indføre alle udgifter og indtægter i skemaet. Det skal gøres for hele året – alle tolv måneder. Det er vigtigt at huske alle posteringer. For mange vil det give problemer at indføre beløbet for indkøb, hvis man ikke har et billede af ens forbrug til dagligvarer. Det vil derfor være en god idé at se kontooversigten godt igennem, så man kan få indført et realistisk beløb. Et beløb til lommepenge og opsparing er vigtige poster. Eventuelt også et beløb til uforudsete udgifter, vil være fornuftigt.

Når du har indført alle poster, trækker du udgifterne fra indtægterne. Det beløb der her fremkommer, skal du dividere med tolv, så har du det, vi benævner det månedlige rådighedsbeløb.

Du kan nu se, hvor meget du vil kunne afdrage hver måned. Dit afdrag må naturligvis ikke være højere end dit rådighedsbeløb.

Billige lån hos Føniks Privatlån

Føniks lån reklamerer med samme lave rente til alle og ingen skjulte gebyrer. Det lyder jo godt, men man er alligevel nødt til at undersøge lånemarkedet grundigt, især hvis man vil låne 100000 kroner. Man er nødt til at sammenligne sammenlignelige lånetilbud fra forskellige låneudbydere. Vi opfordrer til, at man indhenter mindst tre lånetilbud fra forskellige låneudbydere.

Føniks Privatlån har som sagt ingen skjulte gebyrer. Et lån vil som hovedregel altid være en blanding af afdrag, renter og gebyrer. Det kan betyde, at mange finder det totalt umuligt og overskueligt at finde ud af, hvor dyrt eller billigt et lån faktisk er. Mange mennesker har igennem de seneste år optaget lån, som de bagefter følte, var alt for dyre, meget dyrere end forventet. Låner du hos Føniks, er der ingen ingen skjulte gebyrer.

Forskellige undersøgelser gennem de senere år viser, at alt for mange mennesker ikke er i stand til at udpege det billigste lån ud af tre lån. Man ved simpelthen ikke, hvad man skal sammenligne på. Derfor indførtes ÅOP, der kan bruges ved sammenlignelige lån. ÅOP der har været det bedste redskab i flere år er uforståeligt for cirka en tredjedel af danskerne.

Når man har modtaget sine lånetilbud, skal man finde lånet med laveste ÅOP. Det er det billigste lån. Læs mere om ÅOP her.

Føniks lån med NemID

De fleste låneudbydere tilbyder lån, hvor der skal anvendes NemID. Føniks Privatlån tilbyder også lån, hvor du skal bruge NemID, når du ansøger om lånet, og når du skal underskrive låneaftalen. NemID anvendes for at sikre et sikkert og meget hurtigt låneforløb. Når du søger lån med NemID, kan låneudbyderne hurtigere kreditvurdere dig, og dermed kan du få et hurtigt svar. Hvis du derimod ønsker et lån uden NemID, så vil det betyde, at der vil gå nogle dage, inden du får dit lån udbetalt.

Låneeksempel:

Lån 100.000 kroner i op til 108 måneder:

Den månedlige ydelse er baseret på fast årlig debitorrente 16,90%.
ÅOP 26,49% (24 mdr.), 20,51% (72 mdr.) eller 19,54% (108 mdr.).
Samlet beløb, der skal betales tilbage er kr. 126.564167.437 eller 202.370.
Samlede kreditomkostninger 26.96667.437 eller 102.370.
I beregningen er inkluderet oprettelsesgebyr på 8.000kr..
Løbetid 24 – 108 måneder. Maks. ÅOP 26,49% (24 mdr,). ÅOP 20,51% (72 mdr.) eller ÅOP 19,54% (108 mdr.)
Alle beregninger er baseret på betaling via HomeBanking.

Bedøm venligst denne side
[Total: 2 Gennemsnit: 5]