Lendon

Opdateret 23.04.2024
DK - Nordiclån
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 5.000 - 50.000 kr
Løbetid 12 - 72 mdr.
Min. alder 20 år
ÅOP 8,73 - 28,08 %
 • Svar inden for 1 time

 • Bestem selv løbetiden

 • Nem godkendelse med NemID

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Cashper.dk
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 3.000 - 20.000 kr
Løbetid 2 - 6 mdr.
Min. alder 18 år
ÅOP 22,44 %
 • Meget populært

 • Pengene inden 1 time

 • Nem Ansøgning

 • Bedste Kautionistlån

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Ferratum Kredit
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 2.500 - 50.000 kr
Løbetid 9 - 199 mdr.
Min. alder 21 år
ÅOP 24,99 %
 • Ansøg lån uden dokumentation

 • Udbetaling 45 minutter

 • Nem og hurtig kredit

 • Ingen etableringsgebyr

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Leasy Minilån
★★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 10.000 - 100.000 kr
Løbetid 36 - 120 mdr.
Min. alder 21 år
ÅOP 9,90 - 14,71 %
 • Kundefavorit

 • Hurtig Udbetaling

 • Nemt og overskueligt

 • Svar indenfor 1 time

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Nordcredit.dk
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 1.000 - 20.000 kr
Løbetid 1 - 12 mdr.
Min. alder 20 år
 • Lynhurtig udbetaling

 • Ingen binding

 • Nemt og sikkert

 • Dæk let et midlertidigt behov

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - BankNorden
★★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 500 - 500.000 kr
Løbetid 1 - 180 mdr.
Min. alder 18 år
 • Kundernes Favorit

 • Bedst i Test

 • Hurtig Udbetaling

 • Få 3 lånetilbud direkte på skærmen

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

Lendon tilbyder dig lån hurtigt og nemt på helt op til 15.000 kr. Lån hos Lendon er lidt anderledes end mange andre lån du kender. Lendon tilbyder en kassekredit online. Det betyder at du har en mere fleksibel løsning, for hvordan du vil bruge pengene du låner. Og Lendon blander sig selvfølgelig ikke i hvad du vil låne til.

lendon

Hvad enten du har brug for et lån 10000 kr til en ny sofa, 5000 kr til bøger til studiet eller bare gerne vil have 3000 kr til at skabe lidt ekstra luft i økonomien, så kan du låne hos Lendon. Deres hurtig lån er godkendt på få sekunder, og du får pengene udbetalt så hurtigt som muligt. Nye kunder kan endda gøre brug af Lendons lån og få endnu flere fordele. Læs mere om dette nedenfor.

Kviklån og gratis lån hos Lendon

Lån penge gratis hos Lendon. Hos Lendon kan du også lave et almindeligt kviklån. Du kan få et lån 10000 som kviklån, dog er dette lån ikke gratis. Som ny kunde kan du få et lån 4000 kr helt gratis, det er bare vigtigt at du betaler lånet tilbage indenfor 30 dage. Det er den billigste måde at låne på, da du ikke betaler andet end det beløb du har lånt. Du skal bare være opmærksom på at pengene så først kan overføres efter 48 timer, p.g.a. den nye Kreditaftalelov, der pålægger lån med kort løbetid under 90 dage 48 timers betænkningstid. Den kan du læse om her.

Når du vil tage et kviklån hos Lendon, så sender du din ansøgning afsted. Derefter vil du få et svar på din skærm om hvor mange penge du kan låne. Første gang vil du få tilbudt et lån på op til 4000 kr. Men som sagt vil du maksimalt blive tilbudt et lån på 10000kr.

Ellers skal du overveje Lendon kassekredit som du kan få rente- og gebyrfrit på helt op til 15000kr, som også skal betales tilbage indenfor 30 dage. På denne måde har du mulighed for at låne 15000 kr helt gratis. Hvis du ender med ikke at kunne betale kreditten tilbage indenfor en måned, så kan du beholde den som en almindelig kredit. Så skal du bare betale renter og gebyrer, men tilbagevirkende kraft fra du lavede den.

Hvis du har behov for et kortvarigt lån som lige kan hjælpe dig ud af din nuværende situation, så er dette en rigtig god mulighed. Det kræver bare at du er sikker på at du kan betale lånet tilbage indenfor lånets løbetid, for at det er gratis.

Kassekredit

Som skrevet tidligere tilbyder Lendon minilån i form af en kassekredit. Du bestemmer helt selv hvor meget du ønsker din kassekredit på, og hvornår du bruger af den. Du betaler selvfølgelig kun når du bruger af den, ligesom en kassekredit i banken. Hos Lendon behøver du bare ikke redegøre for hvad du vil bruge pengene til.

Nye kunder hos Lendon får tilbuddet om at låne gebyr- og rentefrit første gang de låner. Lendon kræver dog at man betaler hele beløbet tilbage indenfor 30 dage. Så hvis du har brug for et kortvarigt lån, så kan du låne pengene helt gratis hos Lendon.

Når du vil ansøge om Lendon kassekredit så udfylder du bare låneansøgningen på deres hjemmeside. Den tager 1 minut at udfylde, og så afventer du svar. derfor får du samme fordel som ved feks. sms lån og kviklån, da det går hurtigt og er nemt. Det eneste du skal bruge er NemID til at godkende lånekontrakten, og dine konto-oplysninger på hvor pengene skal sættes ind. Det kræver ingen dokumentation eller sikkerhed.

Lån fornuftigt og billigt

Der er nogle ting, det er vigtigt at huske, når man skal låne penge hos Lendon eller andre låneudbydere. Du skal have et budget, så du har et godt overblik over din økonomi. Et budget viser dig dit månedlige rådighedsbeløb. De penge du har tilbage, når alle udgifter er betalt. Det kan være uansvarligt at låne uden at have et budget. Det kan også vise sig at du kan spare dig selv for en masse dumme omkostninger og gebyrer, hvis du har et budget og derfor kan vælge den passende afdragsbeløb der passer til dit budget.

Du skal altid prøve at låne billigt. Derfor skal du bruge ÅOP til at sammenligne lånetilbud. Du skal indhente sammenlignelige lånetilbud fra forskellige låneudbydere. ÅOP skal oplyses af låneudbyderne. Når du får dine lånetilbud skal du sammenligne lånenes ÅOP. Lånet med laveste ÅOP er det billigste lån.

Fleksibel lånemulighed hos Lendon

Med en kassekredit fra Lendon får du en fleksibel lånemulighed, hvor du kan afbetale når det passer dig. Du kan vælge bare at betale små månedlige betalinger i form af renter. Eller får du mulighed for at betale større beløb af, så kan du også gøre det.

Hvis du derimod står og får brug for at hæve beløbet på din kassekredit i fremtiden, så kan du også gøre det. Du kan låne op til dit kreditmaksimum hos Lendon og du behøver ikke ansøge igen.  Dit kreditmaksimum oplyser Lendon, når du ansøger første gang. Så ved du hvor meget Lendon har godkendt dig til at låne. Ved oprettelse af en Lendon kassekredit får du en online profil hvor du altid kan se din aftale, og justere dit lån. Det er her du kan forhøje dit lån, og administrere din kassekredit.
Der er ofte forbundet en række gebyrer ved online lån. Det kan være feks. oprettelsesgebyr eller administrationsgebyrer. Det er der ikke noget af ved Lendons kassekredit. Derved betaler du kun et beløb månedligt og de sørger for glade kunder. Derfor er der ingen skjulte låneomkostninger.

Hvordan fungerer Lendon kassekredit?

Når du ansøger om en kassekredit så vil Lendon med det samme fortælle dig hvad du kan låne op til. Godkendelsen vil indenfor deres åbningstid som er mandag til fredag 8.30- 16.30 komme straks. Udenfor deres åbningstid kan det tage længere tid. Når du har godkendt lånekontrakten med dit NemID bestræber Lendon sig på at du har pengene på din konto indenfor samme dag, i nogle tilfælde dagen efter.
Det eneste du skal betale når du bruger af din kassekredit er 15% af dit beløb om måneden. Låner du feks. 1000 kr betaler du 150 kr så længe du har brugt hele dit beløb. Du kan altid betale af på lånet, så du nedsætter det månedlige beløb. På kassekreditten trækkes renteudgifterne automatisk d. 1 hver måned, på det betalingskort du har valgt, når du ansøger.
Hvis du har problemer med at afbetale på dit lån, så kan du kontakte Lendons kundeservice, og tage en snak med dem om problemet. Det er vigtigt at du tager kontakt til dem så snart du kan se problemet opstå. Hvis du venter kan det blive dyrt for dig.

Hvem kan ansøge hos Lendon?

 For at kunne låne hos Lendon er der nogle betingelser der skal være opfyldt. De er således:
 • Du skal fyldt mindst 21 år (nogle låneudbydere vil have du er 18 år, 23 år eller 25 år)
 • Du skal have dansk CPR-nummer
 • Du skal have dansk bopæl og dansk telefonnummer
 • Du skal have en e-mail
 • Du skal have en dansk bankkonto
 • Du må ikke stå i RKI Registret eller i Debitor Registeret.

Vil det sige, at man ikke kan låne online hos Lendon eller andre udbydere, når man er registreret i RKI? Ja det er helt korrekt. Der er ikke nogen låneudbydere der tilbyder dig lån, når du har en RKI registrering. Den skal du arbejde på at komme af med før du kan få lov til at låne.

Skattefradrag når du låner penge hos Lendon?

Husk at du kan få fradrag for dine låneomkostninger. Mange får ca. 33 kr tilbage i skat, for hver 100 kr. de betaler i renter. Pengene udbetales i april af SKAT i forbindelse med skatteopgørelsen. Du kan læse om skats regler vedrørende dette på Skat.dk

Bedøm venligst denne side
[Total: 0 Gennemsnit: 0]

Populære låneudbydere