Simbo lån

Opdateret 29.05.2024
DK - Ferratum Kredit
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 2.500 - 50.000 kr
Løbetid 9 - 199 mdr.
Min. alder 21 år
ÅOP 24,99 %
 • Ansøg lån uden dokumentation

 • Udbetaling 45 minutter

 • Nem og hurtig kredit

 • Ingen etableringsgebyr

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Leasy Minilån
★★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 10.000 - 100.000 kr
Løbetid 36 - 120 mdr.
Min. alder 21 år
ÅOP 9,90 - 14,71 %
 • Kundefavorit

 • Hurtig Udbetaling

 • Nemt og overskueligt

 • Svar indenfor 1 time

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Nordcredit.dk
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 1.000 - 20.000 kr
Løbetid 1 - 12 mdr.
Min. alder 20 år
 • Lynhurtig udbetaling

 • Ingen binding

 • Nemt og sikkert

 • Dæk let et midlertidigt behov

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Cashper.dk
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 3.000 - 20.000 kr
Løbetid 2 - 6 mdr.
Min. alder 18 år
ÅOP 22,44 %
 • Meget populært

 • Pengene inden 1 time

 • Nem Ansøgning

 • Bedste Kautionistlån

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - BankNorden
★★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 500 - 500.000 kr
Løbetid 1 - 180 mdr.
Min. alder 18 år
 • Kundernes Favorit

 • Bedst i Test

 • Hurtig Udbetaling

 • Få 3 lånetilbud direkte på skærmen

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

I dag har du ikke længere til et lån end til din smartphone. Alle online lån kan foretages, hvis du er online. Blandt de mange låneudbydere der findes, er Simbo lån den eneste låneudbyder,  der tilbyder gratis lån til 19-årige.
Simbo lån
Lån penge når du har brug for det. Du skal være sikker på, at det er nødvendigt, når du går i gang med at låne. Du bør overveje, om du har brug for det, du gerne vil købe, eller du kunne måske vente og spare lidt op.

Der er jo stor forskel på lån 500 kr og på lån 5000 kr, når du skal til at afdrage pengene. Jo mindre du låner, jo hurtigere kan du betale tilbage, eller jo mindre beløb skal du afdrage hver måned.

Ved andre låneudbydere bliver du tilbud kviklån eller sms lån, når det drejer sig om mindre lån. Ved større lån var tilbuddet ofte et forbrugslån.

Simbo lån hurtigt

Hurtig lån kan Simbo lån klare i overlegen stil. Et af de hurtigste på lånemarkedet. Det hele kan faktisk være overstået inden for en time.  Når du accepterer lånetilbuddet, går overførslen af penge til din konto i gang, og du vil modtage pengene inden for en halv time. Hurtigere kan det næsten ikke gå. Simbo lån kræver, at det er et lån med NemID, derfor kan det også gå så hurtig.

Godt nok er det dejligt at få penge hurtigt på kontoen, men det er også vigtigt, at man ikke låner med “hovedet under armen”. Du skal have et godt overblik over dine økonomi, og det er uanset, du skal låne et lille beløb eller et stor beløb. Hvis du ikke har råd til at afdrage lånet til tiden, kan det blive dyrt og fatalt for din økonomi, selv om det bare er et lille lån.

Mange års opfordringer fra Forbrugerrådet har båret frugt. Flere og flere lægger budget eller prøver på det. Hvis ikke du allerede gør det, bør du begynde nu. Så skal du udfylde budgetskemaet for et helt år, og du kan derefter se, hvor meget du har til overs for hele året. Det dividerer du med tolv, hvorefter du har dit månedlige rådighedsbeløb. At lægge budget er vigtigt, så kan man bedre planlægge sine investeringer og køb.

Lån gratis

Lån penge gratis har været muligt i mange år. Lån 2000 og op til 4000 kr har været muligt. Gratis lån i 30 dage som første gangs låner. Du låner 4000 kr og betaler 4000 kr tilbage efter 30 dage. Der er lavet ændringer i Kreditaftaleloven vedrørende kviklån. Kviklån er her betegnelsen for alle lån, der har en kortere løbetid end 90 dage.

På foranledning af forbrugerorganisationerne og den store rapport om kviklån fra 2015, har man ændret i Kreditaftaleloven. I rapporten fortæller mange, at de bagefter fortrød, at de havde taget et lån, og at det ofte var impulskøb, når pengene blev brugt. Forbrugerorganisationerne har ment, at for mange kviklån blev oprettet, og for mange kviklån har været med til, at mange familiers økonomi er presset.

Folketinget vedtog en Kreditaftalelov om kviklån, der skulle indeholde 48 timers betænkningstid. Loven trådte i kraft fra begyndelsen af 2017.  Loven kræver, at der skal indgå en tænkepause, inden lånet kan udbetales. Håbet er så, at mange låntagere vil overveje og fortryde deres låneansøgning.

Nogle af vore låneudbydere vil kunne mærke på deres forretning, at kviklån og sms lån 2017 bliver ændret. De har fokuseret på at udlåne penge hurtigt og i en forholdsvis kort periode. Ofte har det drejet sig om 30 dage. For stadigvæk at kunne tilbyde kunderne hurtige lån på samme måde som tidligere, har låneudbyderne foretaget justeringer i deres lånetilbud. Gratis lån ville også blive ramt af tænkepausen på 48 timer, fordi løbetiden kun er 30 dage.

Derfor tilbyder låneudbyderne ikke gratis lån, men i stedet for tilbyder man gratis kredit eller gratis kassekredit. Løbetiden kan være fastsat eller ubegrænset. Hvis låneren får en kredit som første gangs låner på 4000 kr, så er kreditten rente og gebyrfri, når man betaler tilbage efter 30 dage.

Lån billigt

Billige lån online er ikke lige det mest oplagte lån, der tilbydes. Lån penge gratis er naturligvis billigt. Hvad er billige lån, og hvordan finder man ud af, om et lån er billigere end et andet? Mange forbrugere beretter i den store rapport om kviklån, at de ikke ved, hvordan de skal finde det billigste lån blandt flere. De kan ikke finde ud af det, og mange føler, at lånene blev meget dyrere end forventet. Hvad er det der gør et lån dyrere end et andet?

Folketinget har stillet krav til låneudbyderne, om at de skal oplyse et låns ÅOP. ÅOP har været anvendt i mange år, men mange, alt for mange, cirka en tredjedel forstår ikke eller kender ikke til ÅOP. Læs mere her.

Man kan ikke bruge ÅOP isoleret, men det skal bruges til at sammenligne prisen på et lån, og være med til at finde det billigste lån. Derfor er det fornuft at indhente flere identiske lånetilbud fra forskellige låneudbydere. Det er vigtigt, at lånebeløb og løbetid er ens, så lånetilbuddene er sammenlignelige.

Når man så har modtaget alle lånetilbuddene. Det er helt gratis, og man binder sig ikke til noget. Man skal så sammenligne lånetilbuddenes ÅOP. Lånet med laveste ÅOP vil være det billigste lån efter hele perioden.

Simbo lån – krav til låntagerne

Ligesom alle andre låneudbydere har Simbo lån nogle krav, som låntageren skal kunne opfylde for at få tilbudt et lån:

 • Du skal være 19 år gammel. Simbo er den eneste låneudbyder, der tilbyder gratis lån 19 år
 • Du skal have CPR-nummer, og du skal have NemID og en bankkonto tilknyttet NemID
 • Du skal have dansk bopæl, en aktiv e-mail adresse, dansk telefonnummer
 • Du må ikke være registreret som dårlig betaler i RKI Registret eller i Debitor Registret
Bedøm venligst denne side
[Total: 0 Gennemsnit: 0]

Populære låneudbydere