Sms lån 2017

Opdateret 24.07.2024
DK - Ferratum Kredit
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 2.500 - 50.000 kr
Løbetid 9 - 199 mdr.
Min. alder 21 år
ÅOP 24,99 %
 • Ansøg lån uden dokumentation

 • Udbetaling 45 minutter

 • Nem og hurtig kredit

 • Ingen etableringsgebyr

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Nordcredit.dk
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 1.000 - 20.000 kr
Løbetid 1 - 12 mdr.
Min. alder 20 år
 • Lynhurtig udbetaling

 • Ingen binding

 • Nemt og sikkert

 • Dæk let et midlertidigt behov

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Leasy Minilån
★★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 10.000 - 100.000 kr
Løbetid 36 - 120 mdr.
Min. alder 21 år
ÅOP 9,90 - 14,71 %
 • Kundefavorit

 • Hurtig Udbetaling

 • Nemt og overskueligt

 • Svar indenfor 1 time

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Cashper.dk
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 3.000 - 20.000 kr
Løbetid 2 - 6 mdr.
Min. alder 18 år
ÅOP 22,44 %
 • Meget populært

 • Pengene inden 1 time

 • Nem Ansøgning

 • Bedste Kautionistlån

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - BankNorden
★★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 500 - 500.000 kr
Løbetid 1 - 180 mdr.
Min. alder 18 år
 • Kundernes Favorit

 • Bedst i Test

 • Hurtig Udbetaling

 • Få 3 lånetilbud direkte på skærmen

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

Låneudbyderne online har i flere år kunnet levere hurtig lån uden sikkerhed. Når folk skal låne penge, så er det vigtigt for mange, at de kan få pengene hurtigt. Små lån som kviklån og sms lån 2017 har været populære lån, fordi det har været muligt at få penge ind på kontoen ofte samme dag, men allersenest dagen efter.

Spørgsmålet om tid har været vigtig for mange låntagere, når de har valgt lån online. Lån penge online bliver foretrukket af mange, fordi man kan sidde derhjemme, når der er faldet ro over huset, i ro og fred og bestemme hvilket lån, man ønsker.

Det er altså hurtigt og nemt at ansøge om et online lån. Du skal bare være online, så er det muligt. Online låneansøgning betyder også, at du slipper for at tage hen i banken efter arbejdstid. Mange steder er der blevet langt imellem filialerne, så der skal afsættes tid til mødet i banken.

Online lån er ikke kun blevet populære, fordi adgangen til dem er hurtigere og lettere end adgangen til banklån. Mange banker har nærmest tvunget låntagerne til at låne penge online. Under Finanskrisen i 2008 og efter Finanskrisen har det været vanskeligt for mange mennesker at låne penge i banken. Mange af bankens trofaste kunder blev ikke behandlet særligt godt, og det har betydet, at de har søgt andre lånemuligheder.

Man kan nok ikke sige, at bankerne har tabt en generation på gulvet, men forbrugerundersøgelser viser, at mange mennesker overhovedet ikke overvejer banken som det sted, hvor man skal låne penge. Mange har deres lønkonto i banken, men udnytter ikke bankens tilbud.

Der er også mange kunder, som ikke føler, at bankerne behandler alle kunder ens. Der er A-kunder og B-kunder, og er du B-kunde, vil du måske prøve at låne penge andre steder.

Sms lån 2017 rammes af ny lov

I flere år har Forbrugerombudsmanden og forbrugeråd opfordret Folketinget til at ændre i Kreditaftaleloven for at tage farten af kviklån og sms lån. Gennem flere år var stigningen i antallet disse små lån som kviklån og sms lån 2017 eksploderet. Flere og flere optog lån, og samtidigt var der en tendens til, at flere og flere blev registreret som dårlige betalere i RKI Registret eller i Debitor Registret.

Disse ting blev kædet sammen med, at det var lettere at blive kreditvurderet ved de online låneudbydere. Derfor var det nødvendigt at skærpe kravene til kviklån, var der mange, der mente. Forbrugerundersøgelser viste, at mange mennesker fortrød, at de have optage et online lån. De følte, at lånet blev meget dyrere end forventet. Samme undersøgelse viste, at mange ikke havde tænkt på at låne penge andre steder.

Hvordan skulle den nye lov så skrues sammen, uden at det betød, at det var umuligt for folk at låne penge overhovedet. Det var vigtigt for politikerne at stoppe impulslånene. Mange af lånene blev brugt til impulskøb. Det drejede sig ofte om elektronik eller ferierejser. Det var jo også vigtigt, at man ikke stoppede væksten i samfundet.

Man indførte derfor en tænkepause, der skulle betyde, at de små lån ikke kunne færdiggøres så hurtigt som før. Et låneforløb kunne nu se således ud. Kunden ansøger om er lån. Låneudbyderen afgiver et lånetilbud, som låntageren accepterer. Herefter skal låntageren henvende sig til låneudbyderen efter 48 timer og informere låneudbyderen om, at han ønsker at optage lånet på de aftalte betingelser. Låneudbyderen kan nu overføre pengene til låntagerens konto, og lånet er en realitet.

Man håber hermed, at låntageren vil overveje, om det er nødvendigt at låne penge, så man kan undgå disse impulskøb.

Kviklån og Sms lån 2017

Denne nye lov gælder ikke kun for sms lån 2017 og kviklån. Den får betydning for de alle små lån med kort løbetid. Mange af disse lån var lån af mindre beløb, som skulle afdrages hurtigt, ofte efter 30 dage. Kviklånsloven gælder for alle lån med en løbetid på tre måneder.

Man håber dermed på, at forbrugeren vil grundigt overveje konsekvenserne ved et lån. Her i cashbank.dk har vi altid opfordret kunderne til at vise mådehold. Inden man begynder en låneansøgning, skal man undersøge, om man har råd til at låne penge. Det kan ikke nytte noget, at man bare låner penge uden at kende konsekvenserne. Man skal i det mindste vide, at man kan betale sit lån tilbage.

Man skal have et godt overblik over ens økonomi, og det får man kun, hvis man lægger et budget. Når man lægger et budget, får man overblik over en månedlige rådighedsbeløb. Man må ikke optage et lån, hvor det månedlige afdrag er større end ens månedlige rådighedsbeløb.

Vi har også altid opfordret kunderne til at finde det billigste lån. Vi har foreslået, at man indhenter lånetilbud fra forskellige låneudbydere. Derefter skal man sammenligne lånenes ÅOP. Lånet med laveste ÅOP er det billigste lån. De lånetilbud man skal sammenligne, skal være identiske og sammenlignelige. Du kan læse mere om ÅOP her. Låneudbyderne skal oplyse kunderne om lånets ÅOP.

Det er slet ikke alle vore låneudbydere, der skal bekymre sig om denne lov. De fleste af vore låneudbydere tilbyder lån med en løbetid på over 12 måneder.

Det er kun få af vore låneudbydere, der har specialiseret sig i hurtige lån med kort løbetid. Disse få låneudbydere har dog også ændret i deres koncept med hensyn til lånetilbud. De har bevaret deres lånetilbud med hurtige lånemuligheder og kort løbetid.

Lendon tilbyder kredit på 15.000 kroner

Lendon tilbyder både kviklån og kassekredit. Kviklån tilbydes efter de nye regler, hvor du først får lånet udbetalt efter 48 timers tænkepause og efter, at du har meddelt Lendon, at du ønsker lånet. Du kan maksimalt låne 10.000 kroner, når det drejer sig om et kviklån. Første lån kan højest være 4000 kroner.

Ønsker du derimod at optage en kassekredit, kan du få en kassekredit på op til 15.000 kroner. Kassekreditten tilbydes uden fast løbetid.

Vivus tilbyder kassekredit på op til 12.000 kroner.

Vivus tilbyder ikke længere lån, men kun kredit i form af en kassekredit. Hvor meget du kan låne, er afhængig af din alder og antallet af gange, du har lånt hos Vivus. Du får adgang til større lån næste gang du låner hos Vivus. Det beløb du tilbydes fjerde gang, vil være det højeste beløb, du tilbydes.

Hvis du er over 20 år kan du låne 2000 kroner første gang, 3000 næste gang, 5000 og til sidst 8000 kroner.

Hvis du er over 23 år kan du låne 4000 kroner første gang, 6000 næste gang, 8000 og til sidst 12.000 kroner.

Ferratum tilbyder kassekredit på 15.000 kroner

Ferratum tilbyder både lån og kredit, men sms lån 2017 er faktisk en kredit. Når du ansøger om et sms lån 2017 eller et mobillån eller mikrolån, skal du kun udfylde låneansøgningen med dit telefonnummer, din e-mail adresse og dit CPR. Herefter modtager du et lånetilbud.

Ønsker du at optage en kassekredit, kan du få et rådighedsbeløb på 15.000 kroner over 48 måneder som det højeste. Ferratum er en af de låneudbyder, der tilbyder hurtigste udbetalingstid. Hvis du afleverer et lånetilbud i åbningstiden, vil du have pengene på din konto inden for 45 minutter.

Nupp.dk tilbyder rentefrit kredit på 6000 kroner i 60 dage

Nupp.dk var den første låneudbyder af små lån, der tilbød lån til 18-årige. De første 60 dage er lånet rentefrit. Nupp.dk garanterer, at pengene står på din konto inden for 30 minutter, hvis du låner i åbningstiden. Så kan det hvis ikke gøres hurtigere.

Gratis lån

De fleste forbrugere forestillede sig nok, at gratis lån ville forsvinde i forbindelse med den nye lov. Gratis lån var et godt tilbud, som enkelt af vore låneudbydere til kunder, når de lånte første gang. Det var et gratis lån. Man kunne låne op til 4000 kroner gratis i 30 dage. Hvis lånet blev tilbagebetalt efter aftalen, så var lånet totalt gebyr- og rentefrit. Du lånte 4000 kroner og betalte 4000 kroner tilbage.

Lendon tilbød tidligere gratis lån, og de tilbyder stadigvæk gratis lån på 4000 kroner, dog først med udbetaling efter de 48 timers tænkepause.

Lendon tilbyder også gratis kredit i 30 dage. Du kan blive tilbudt en kassekredit på 15.000 kroner uden fast løbetid.

Vivus tilbyder ikke længere gratis lån. De tilbyder kun gratis kredit på 2000 kroner til unge under 23 år, og 4000 kroner til unge over 23 år. Hvis du indfrier kreditten efter 30 dage, skal du kun betale det beløb, du har lånt tilbage. Ingen renter eller gebyrer.

Ferratum tilbyder rente- og gebyrfri kredit i op til 30 dage. Du tilbydes en kassekredit på op til 15.000 kroner. Du skal være 23 år for at låne hos Ferratum, og du må ikke være registreret i RKI Registret eller i Debitor Registret.

Bedøm venligst denne side
[Total: 0 Gennemsnit: 0]

Disse har måske også interesse: