Kassekreditten

Lån hos Kassekreditten til det du vil!

Opdateret 24.07.2024
DK - Ferratum Kredit
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 2.500 - 50.000 kr
Løbetid 9 - 199 mdr.
Min. alder 21 år
ÅOP 24,99 %
 • Ansøg lån uden dokumentation

 • Udbetaling 45 minutter

 • Nem og hurtig kredit

 • Ingen etableringsgebyr

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Nordcredit.dk
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 1.000 - 20.000 kr
Løbetid 1 - 12 mdr.
Min. alder 20 år
 • Lynhurtig udbetaling

 • Ingen binding

 • Nemt og sikkert

 • Dæk let et midlertidigt behov

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Leasy Minilån
★★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 10.000 - 100.000 kr
Løbetid 36 - 120 mdr.
Min. alder 21 år
ÅOP 9,90 - 14,71 %
 • Kundefavorit

 • Hurtig Udbetaling

 • Nemt og overskueligt

 • Svar indenfor 1 time

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Cashper.dk
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 3.000 - 20.000 kr
Løbetid 2 - 6 mdr.
Min. alder 18 år
ÅOP 22,44 %
 • Meget populært

 • Pengene inden 1 time

 • Nem Ansøgning

 • Bedste Kautionistlån

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - BankNorden
★★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 500 - 500.000 kr
Løbetid 1 - 180 mdr.
Min. alder 18 år
 • Kundernes Favorit

 • Bedst i Test

 • Hurtig Udbetaling

 • Få 3 lånetilbud direkte på skærmen

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

Hos Kassekreditten kan du få tilbudt en kredit på mellem lån 3000 kr og lån 15000 kr som ny kunde. Kassekreditten laver en kreditvurdering af dig med det samme, så du får svar på om du er godkendt indenfor ti sekunder. Du kan ansøge fra mobil, tablet eller computer, så du kan låne hvor end du befinder dig. Fra sofaen, kontoret eller toget. Hvis du har brug for nemme lån er Kassekreditten en rigtig god mulighed for dig.
Kassekreditten

Kassekreditten.dk er en kreditgiver under firmaet Finans 247 ApS. Det er et dansk selskab, og de er registreret hos Finanstilsynet som låneudbyder. Du kan derfor føle dig ganske sikker, når du ansøger om kredit online hos Kassekreditten. Hos Kassekreditten gør de meget ud af sikkerhed, så ingen andre kan optage lån i dit navn. De foretager altid en såkaldt PID/RID validering, som er standarden for at dit CPR-nummer matcher dit Nem-ID. Alle dine personlige oplysninger opbevares også krypteret, så ingen kan få adgang til dem.

Du kan derfor ansøge om lån uden sikkerhed hos Kassekreditten med ro i sindet. Der er styr på tingene, og ingen oplysninger behandles skødesløst. Med en kredit hos Kassekreditten.dk betaler man kun renter af det beløb man har brugt af sin kredit. Har man perioder hvor man ikke har brugt så meget, er rentebetalingen lav. Læs mere herunder om dine lånemuligheder.

Kassekreditten.dk

Når du søger forbrugslån hos Kassekreditten.dk, får du svar på ansøgningen indenfor ti sekunder. Det kan du fordi det er et hurtiglån også kaldet et minilån. Du låner selvfølgelig helt uden at stille sikkerhed. Det er nemt og overskueligt at udfylde ansøgningen hos Kassekreditten og så er du allerede godt i gang. Du modtager endda i de fleste tilfælde udbetalingen indenfor 1 hverdag. Tag et lån hurtigt.

Sådan gør du hos Kassekreditten.dk:

 • Udfyld ansøgningen online

Først skal du vælge dit kreditbeløb. Derefter indtaster du de personlige oplysninger der er påkrævet. Det er feks. CPR-nummer og dine kontaktinformationer. Det er vigtigt du skriver dine korrekte kontaktoplysninger, så Kassekreditten kan komme i kontakt med dig. Du vil samtidig også få oprettet en profil på hjemmesiden. Kreditten udbetales direkte til din NemKonto.

 • Giv adgang til e-skat

For at kunne få en kredit hos Kassekreditten.dk, er det et krav at du tillader dem adgang til dine skatteoplysninger via e-skat. Kassekreditten henter informationer om løn Kassekreditten.dk eller offentlige udbetalinger, samt din seneste årsopgørelse. På baggrund af de informationer, sammen med andre relevante kreditoplysninger beslutter Kassekreditten hvad du kan låne. Hvis du ikke bliver godkendt til det beløb du har ansøgt om, vil du blive tilbudt et mindre beløb.

 • Underskriv med NemID

Efter Kassekreditten har lavet kreditvurderingen af dig, skal du godkende aftalen ved at underskrive med NemID. Kassekreditten benytter altid NemID til at underskrive kreditaftaler, så de er sikre på at der ikke er andre derlåner i dit navn.

 • Modtag pengene på din konto

Så snart din kreditaftale er underskrevet med NemID, sender Kassekreditten.dk det godkendte kreditbeløb til udbetaling. Ansøger du inden kl. 12, er pengene på din konto samme dag. Ansøger du efter kl. 12 har du pengene den først kommende hverdag. De udbetaler ikke i weekender, samt på helligdage.

Lån med NemID

Som der står ovenfor så underskriver du dit lån med NemID. Årsagen til at man kan låne så hurtigt ved online lån, er at man underskriver låneansøgningen med sin digitale signatur. Det er selvfølgelig gældende på præcis samme måde, når du underskriver med NemID, som hvis du underskriver i hånden. Læs mere om NemID her

Når du underskriver med NemID kan låneudbyderen også føle sig sikker på, at der ikke er nogen andre der låner i dit navn. NemID er en tryghed for at alle dine oplysninger sendes via en sikker og kryperet linie.  Hvis du har mistet dit nøglekort og har mistanke om at det kan misbruges, så skal du få det spærret med det samme. Du kan læse mere her.

Hvis du ikke har NemID så læs mere her om lån uden NemID. Du kan også læse mere her om lån uden dokumentation.

Hvem kan få kredit hos Kassekreditten?

Kravene varierer hos de forskellige låneudbydere, men ikke meget. Det er typisk alderskravet der skiller lånene ad. Det kan være lån 18 år, lån 20 år, lån 23 år eller lån 25 år. Hos Kassekreditten skal man være fyldt 21 år for at man kan låne. Udover det har de et par andre krav.

Du må ikke være registeret i hverken RKI eller Debitorregisteret som dårlig betaler. Er du i tvivl om du er registreret i RKI så klik her, Eller Debitorregisteret så klik her. Hvis du vil have kredit hos Kassekreditten er det derfor nødvendigt at du forsøger at komme af med din registrering. Læs mere om dette her. Er du registreret, og kan ikke komme af med din registrering, så læs mere om lån trods RKI her.

Udover det skal du have dansk CPR.nr, dansk kontonummer, dansk adresse, en aktiv e-mail og dansk telefonnummer. Du skal også have NemID og tillade dem adgang til e-skat, så Kassekreditten kan lave kreditvurderingen af dig. Du skal derfor også være kreditværdig ifht. Kassekredittens individuelle kreditvurdering. Læs mere om kreditvurderinger her.

Hvad koster en kredit hos Kassekreditten?

En kredit hos Kassekreditten løber generelt i 12 måneder. det er dog sagtens muligt at betale af på kreditten løbende, når du har mulighed for det. Det er helt op til dig. Det eneste der er påkrævet, er at du betaler din månedlige rentebetaling. Får du nedbragt kreditten vil din månedlige rentebetaling altså blive lavere næste gang.

Minimumsbetalingen hos Kassekreditten er den månedlige rentebetaling du skal betale, for at opretholde din kredit. Kassekreditten har en fast månedlig rente på 12,5%. Det betyder at for hver måned du har en aktiv kredit, betaler du 12,5% af det beløb der er trukket på kreditten.  Hvis du ikke betaler minimumsbetalingen skal du betale hele kreditten tilbage i stedet. Så vær obs. på ikke at misse en rentebetaling.

Det koster 495 kr. i oprettelse første gang du laver kredit hos Kassekreditten. På Kassekreditten.dk kan du altid se status på din kredit, hvor meget du skylder og hvornår din næste minimumsbetaling skal betales. Her kan du også afbetale på din kredit via kreditkort, Mobilepay eller bank overførsel.

ÅOP

Når du låner penge, er det vigtigt at du læser din kreditkontrakt grundigt igennem,  og at du er opmærksom på ÅOP. ÅOP står for Årlige Omkostninger i Procent. Det er det du skal kigge på når du vil sammenligne lån. Det er derfor  lovpligtigt for låneudbyderen, at oplyse på alle lånetilbud. Her er alle omkostninger forbundet med lånet lagt sammen og du kan se hvor meget lånet koster om året. Du kan læse mere om ÅOP via dette link.

Gode råd om lån

Hos Kassekreditten ønsker de at låntager forstår deres lånevilkår. For at undgå misforståelser. Derfor har de lavet en liste over gode råd til dig som låntager. Undersøgelser viser at mange fortryder deres kviklån, af denne årsag. (Læs mere om de undersøgelser her.) Det kan man afhjælpe ved at alle læser nedenstående gode råd, og ved at folk låner med omtanke.

 • Overvej grundigt om du har brug for kreditten
 • Lån ikke mere end hvad du har brug for ( det kan være fristende at tage en kredit på feks. 15000 kr, men hvis du kun har brug for lån 10000 kr eller lån 5000 kr, så tænk over de ekstra omkostninger det medfører. Det er selvfølgelig op til dig)
 • Læg et budget inden du låner
 • Læs din kreditkontrakt grundigt igennem inden du underskriver

Vi mener at det er vigtigt at man forstår hvad man underskriver, når man låner penge. Hvis der er noget i kredittens vilkår, som du ikke helt forstår, så få enten en ven til at læse den med dig, eller kontakt Kassekreditten.dk. Kundeservice er altid villige til at hjælpe dig med spørgsmål vedr. din kredit.

Lån med budget

Uanset om man vil låne penge eller bare vil have styr på sin økonomi, så er det altid en god ide at lægge et godt budget. Sådan får du nemlig overblik over hvordan din økonomi ser ud. Læs mere om privatøkonomi her. Det er rigtig vigtigt for din økonomi, at du ved præcis hvor meget du kan betale tilbage, når du vil låne penge.

Når man lægger et budget skal man huske alle sine omkostninger, og være realistisk med beløbene. Du indsætter alle dine faste omkostninger og alle dine indtægter. Når du trækker dem fra hinanden kan du se dit rådighedsbeløb. Dvs. det er de penge du har at gøre godt med hver måned, til alle de andre ting du vil bruge penge på. Læs mere her om hvordan du lægger et godt budget.

Når du har fundet dit rådighedsbeløb, kan du nemt overskue hvad du har at gøre godt med i din økonomi.  Læs mere her om rådighedsbeløb.

Lån hos Kassekreditten til hvad?

Når du låner hos Kassekreditten er der ingen der blander sig i hvad formålet er. Du kan helt selv vælge om pengene skal bruges til et smukt maleri du er forelsket i eller en ny tørretumbler. Du kan optage mange former for lån online, som feks. ferielån, lån til kørekort eller lån til indskud. Det kan være en hjælp for mange i en situation hvor de lige mangler det sidste. Slip fantasien løs og find dine lån online hos Kassekreditten.

Husk at du har 14 dages fortrydelsesret hos Kassekreditten

Du har en altid række rettigheder når du låner online. Ligesom når du handler online. Der bliver stillet nogle krav til låneudbyderne som de skal overholde, for at kunne tilbyde lån. Feks. skal alle låneudbydere tilbyde dig 14 dages fortrydelsesret. Det giver dig en ekstra sikkerhed, hvis du finder ud af at du alligevel ikke har behov for lånet, eller egentlig bare har fortrudt.

Man skal give skriftlig besked til låneudbyderen, og hvis man allerede er begyndt at bruge af sin kredit, skal man læse i sine lånebetingelser hvordan man forholder sig. Læs mere her om din fortrydelsesret. Det er altid bedst hvis man ikke har brugt af sit lån, når man gør brug af sin fortrydelsesret. Du kan læse om dine generelle rettigheder og klagemuligheder her.

Bedøm venligst denne side
[Total: 1 Gennemsnit: 5]

Populære låneudbydere